Venture travels Verre rondreizen specialist voor Azie en Afrika

Prive rondreizen Indonesie

Rijstveld Bali

Een prive rondreis naar Indonesie is een bijzondere ervaring. Indonesie kent een grote verscheidenheid aan landschappen en aan mogelijkheden. Het landschap is gevormd door de vele vulkaanuitbarstingen in het verleden en kent talloze kraters en (soms nog werkende) vulkanen. Indonesie ligt op de evenaar wat het land een tropisch klimaat geeft. Indonesië kent geen zomer of winter, maar wel natte en droge tijden. De regentijd is vanaf ongeveer eind november tot eind februari. Klik voor meer info over Indonesie.

Prive rondreizen Indoneisie en maatwerk rondreizen

kaart Indonesie

Venture travels organiseert vele prive rondreizen naar Indonesie. Door de veelzijdigheid is het land uitemate boeiend om te bezoeken. Veel gemaakte reizen zijn rondreizen op Sumatra, combinaties van een rondreis over Java met een aantal dagen ontspanning op Bali. Ook grotere combinatiereizen worden regelmatig gedaan zoals een rondreis op een deel van Sumatra, daarna een rondreis over Java, Bali en eventueel Lombok. Een dergelijke reis duurt minimaal drie weken.

Een rondreis over Flores, Komodo en Bali behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast is natuurlijk niet te vergeten een rondreis over Sulawesi een belevenis apart, met het beroemde gebied van Toraja.

U kunt één van de aangeboden rondreizen kiezen, één van de aangeboden rondreizen met uw eigen uitbreidingen of aanpassingen, of helemaal zelf uw route bepalen. Voor de maatwerk rondreizen kunt u een aanvraag doen door het offerteformulier in te vullen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 van 57

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 van 57

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3