Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Uw rondreis Indonesie - alles over rondreizen Indonesie vindt u bij Venture travels

Prive rondreis Indonesie

Zonsondergang Indonesie

Indonesië in het kort:

De Republiek Indonesië is de grootste eilanden groep ter wereld, met meer dan 17.000 tropische eilanden omzoomd met witte zandstranden over een gebied dat zich uitstrekt ter grootte van Londen tot Istanbul. De meest bekende eilanden zijn Bali, Java, Kalimantan, Papua, Sulawesi, Sumatra en de Molukken. Al deze bestemmingen bieden een verscheidenheid aan culturen, prachtige stranden, groene regenwouden en blauwe ongerepte wateren om in te zwemmen, snorkelen en duiken. De bevolking is vriendelijk en heel gastvrij. En wie zou er niet eens een rijsttafel ‘in het echt’ willen eten?

kaart Indonesie

Prive rondreis Indonesie en maatwerk rondreizen

Maak een rondreis door Indonesie en bezoek één of meer eilanden. Door de veelzijdigheid is het land uitemate boeiend om te bezoeken. Veel gemaakte reizen zijn rondreizen op Sumatra, combinaties van een rondreis over Java met een aantal dagen ontspanning op Bali. Ook grotere combinatiereizen worden regelmatig gedaan zoals een rondreis op een deel van Sumatra, daarna een rondreis over Java, Bali en eventueel Lombok. Een dergelijke reis duurt minimaal drie weken.

Een rondreis over Flores, Komodo en Bali behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast is natuurlijk niet te vergeten een rondreis over Sulawesi een belevenis apart, met het beroemde gebied van Toraja.

Avontuur en motortochten in Indonesie

Een aantal delen van Indonesie kennen een aanzienlijke hoeveelheid tropsiche regenwouden en jungle, waarvan een groot deel beschermd is door nationale parken. Op de eilanden Sumatra en Borneo organiseert Venture travels avontuurlijke reizen waar u ver van de toeristische gebieden het land kunt verkennen. 

Hoewel er niet veel motortochten te vinden zijn in Indonesie behoort dat zeker wel tot de mogelijkheden. Van het hectische verkeer in steden tot de door de bergen kronkelende binnenwegen, het is een bijzondere manier om de cultuur Indonesie te ervaren. Met begeleiding van lokale gidsen komt er duidelijkheid in de soms warrige bewegwijzering en komt u op de plaatsen die voor menig toerist verborgen blijven. 

Vaste routes of maatwerk

U kunt één van de aangeboden rondreizen kiezen, één van de aangeboden rondreizen met uw eigen uitbreidingen of aanpassingen, of helemaal zelf uw route bepalen. Voor de maatwerk rondreizen kunt u een aanvraag doen door het offerteformulierin te vullen.