Rondreizen Java

Rondreizen Java

Rondreizen Java: centrum van politiek, cultuur en economie

Jakarta, hoofdstad van Indonesie en hoofdstad van Java

Het stedelijke hart en bolwerk van business en handel is Jakarta. De stad is een mix van wat wordt genoemd 'betonnen jungle' en oude cultuur. Jakarta heeft een bruisend nachtleven, vele cafe's en opwindende muzikale taferelen. Ondanks de aantrekking van de stad wordt Jakarta niet altijd opgenomen in rondreizen Java. De reden hiervan is dat het hectische verkeer en de omvang van de enorme stad vaak te veel van de kostbare tijd kost van je rondreis Java kost. Velen geven er de voorkeur aan bij aankomst naar Bogor te reizen.

Rondreizen Java: cultuur in centraal Java

De meeste cultuur is te vinden in Centraal Java. Yogyakarta herbergt een grote hoeveelheid kunst, en lokale tradities zijn hier het meest zichtbaar. Het heden en verleden zijn met gemak gecombineerd  in de iconische Borobudur en Prambanan Temple. Een bezoek aan centraal Java mag in geen enkele rondreis Java ontbreken.

Rondreizen Java: rokende vulkanen in het oosten.

Het oosten van Java - Surabaya - wordt gekenmerkt door een gebied met rokende vulkanen en ongerepte jungle panorama's. Het meest bekorende van Oost Java is de ruige en ongerepte natuur, bestaande uit savannes, mangroves, tropisch regenwoud en strand-jungle, en de vulkaan Mount Bromo. Uw rondreis Java krijgt een extra dimensie wanneer u Oost-Java opneemt in uw reis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren