Bali collection luxe

Venture travels Bali collection luxe

Venture travels Bali collection luxe

Van alle eilanden van Indonesie is de diversiteit van Bali hotels en resorts het grootst. Dit varieert van eenvoudige hotels tot de meest luxe resorts.

Wij hebben een selectie gemaakt van de best aanbevolen hotels in diverse prijsklassen. U vindt met name de omschrijvingen van de accommodaties. Voor prijzen kunt u contact opnemen. Vaak kunnen we een totaalpakket aanbieden van vluchten, een kort verblijf in een Bali hotel of resort of  als afsluiting van een van de rondreizen op Java

Bali collection hotels luxe

Venture travels Bali collection luxe

Binnen deze categorie vindt u hotels in het hogere segment. Deze groep is groot omdat veel hotels graag het beste van het beste presenteren. Uiteraard is de prijs vaak een stuk hoger dan in de overige segmenten. De catergorie varieert van net boven de Bali selectie middenklasse omdat de prijs daar net niet meer in past, tot hotels die u bij aankomst versteld doen staan van hun schitterende locatie, design en privacy. Ook hier probeert Venture travels het massatoerisme zoveel mogelijk te vermijden, veel van de geselecteerde hotels zijn niet al te groot of zijn boutique hotels.

Venture travels kijkt bij de selectie van de Bali selectie met name naar de prijs-kwaliteit verhouding van de diverse hotels en selecteert alleen hotels die hierin gunstig uitvallen. Binnen elke categorie vindt Venture travels het van belang dat de service, de netheid en de voorzieningen passend zijn bij de categorie.

De prijzen variën per seizoen en per kamertype. Voor exacte en actuele prijzen kunt u contact opnemen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren