Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Bali collection luxe

Venture travels Bali collection luxe

Venture travels Bali collection luxe

Van alle eilanden van Indonesie is de diversiteit van Bali hotels en resorts het grootst. Dit varieert van eenvoudige hotels tot de meest luxe resorts.

Wij hebben een selectie gemaakt van de best aanbevolen hotels in diverse prijsklassen. U vindt met name de omschrijvingen van de accommodaties. Voor prijzen kunt u contact opnemen. Vaak kunnen we een totaalpakket aanbieden van vluchten, een kort verblijf in een Bali hotel of resort of  als afsluiting van een van de rondreizen op Java

Bali collection hotels luxe

Venture travels Bali collection luxe

Binnen deze categorie vindt u hotels in het hogere segment. Deze groep is groot omdat veel hotels graag het beste van het beste presenteren. Uiteraard is de prijs vaak een stuk hoger dan in de overige segmenten. De catergorie varieert van net boven de Bali selectie middenklasse omdat de prijs daar net niet meer in past, tot hotels die u bij aankomst versteld doen staan van hun schitterende locatie, design en privacy. Ook hier probeert Venture travels het massatoerisme zoveel mogelijk te vermijden, veel van de geselecteerde hotels zijn niet al te groot of zijn boutique hotels.

Venture travels kijkt bij de selectie van de Bali selectie met name naar de prijs-kwaliteit verhouding van de diverse hotels en selecteert alleen hotels die hierin gunstig uitvallen. Binnen elke categorie vindt Venture travels het van belang dat de service, de netheid en de voorzieningen passend zijn bij de categorie.

De prijzen variën per seizoen en per kamertype. Voor exacte en actuele prijzen kunt u contact opnemen.

View as Grid List

Items 1-12 of 15

Set Descending Direction
Page
per page