Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Uw rondreis Indonesie - alles over rondreizen Indonesie vindt u bij Venture travels

Prive rondreizen Indonesie op meerdere eilanden

Prive rondreizen Indonesie op meerdere eilanden

De grootste eilandengroep ter wereld

Indonesië bestaat uit 17.504 grote en kleine tropische eilanden.

Indonesië, gelegen tussen de continenten Azië en Australië en tussen de Indische en de Grote Oceaan, wordt doorkruisd door de evenaar.

De bekendste eilanden zijn Sumatra, Java, Bali, Kalimantan (voormalig Borneo), Sulawesi (voormalig Celebes), de Molukken en Papua.

Om het prachtige Indonesië, een land met een enorme diversiteit aan culturen, goed te leren kennen, raden wij aan om een tour over meerdere eilanden te maken.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)

 1. Rondreis Flores en Komodo belevenissen 5 D 4N Venture travels rondreizen Indonesie
  € 919,00
  Reisschema: Denpasar - Ende – Moni – Kelimutu – Ende – Bajawa – Ruteng – Labuan Bajo – Rinca – Komodo – Labuan Bajo

  Deze rondreis Indonesie brengt u naar het prachtige gebied bij Nusa Tenggara, vroeger bekend als de Sunda eilanden. U bezoekt het eiland Flores met de bijzondere gekleurde kratermeren bij Kelimutu. Hier kunt u getuige zijn van de prachtige zonsopkomst waarbij de kleuren elke minuut anders zijn en een prachtig schouwspel vormen.
  In het dorpje Bena krijgt ueen beeld van het leven in vroeger tijden en oude culturen van het eiland. Ook zult u de bijzondere vormen van de rijstvelden – sawah’s -  zien, die zo typerend zijn voor het eiland Flores. Vanaf Labuan Bajo gaat u aan boord van de boot (privéboot) die u zult brengen naar Rinca en Komodo, de enige plaatsen ter wereld waar de Komodo varaan voorkomt. De boottocht gaat langs vele schilderachtige eilandjes, en met name de zonsondergang op het water is schitterend. Tijdens een begeleide tocht over Rinca en over Komodo kunt u de bijzondere natuur aanschouwen en de Komodo varanen tegenkomen, een bijzondere ervaring. Voordat u weer vertrekt kunt u het roze strand bezoeken, een heerlijke plek om te genieten van de prachtige omgeving.

  Deze tocht met privé boot is aanbevolen voor een romantische vakantie, huwelijksreis of wanneer u op Bali verblijft en een bijzonder uitstapje wilt maken. 

  Meer info
 2. Venture travels rondreis Flores en Komodo 12 dagen-11 nachten route
  € 1.459,00
  Reisschema: Denpasar – Tambukala – Kodi – Waikabubak – Kupang – Ende – Moni – Kelimutu – Bajawa – Ende – Ruteng – Labuan Bajo – Kelor – Rinca – Kalong Island – Komodo – Pink Beach – Bidadari – Labuan Bajo – Denpasar

  Beleef een veelzijdige reis over de eilanden Sumba, Flores en Komodo. De reis begint bij Tambulaka op het eiland Sumba, in de omgeving van de stad gaat u op bezoek bij verschillende dorpjes. In de omgeving van Waikabubak gaat u op zoek naar verschillende bijzondere culturele bouwwerken en interessante gemeenschappen. Bij het stadje Ende gaat up pad naar het bergstadje Moni, deze ligt op de helling van de Kelimutu vulkaan. De volgende ochtend vroeg gaat u op pad naar de kratermeren van deze vulkaan. Deze veranderen sinds de uitbarsting van een de nabijgelegen vulkaan Iya constant van kleur. Dit zorgt bij zonsopgang voor een spectaculair schouwspel.  Reis door naar Bajawa; een kleine stad waar u in de omgeving kennis maakt met de bewoners. Ga door naar het veelzijdige Ruteng. Reis door naar het bijzondere eiland Rinca om de beroemde Komodo varanen in het wild te kunnen zien en breng enkele dagen in de omgeving door om van de mooie natuur te genieten. Aan het einde van de reis vaart u nog even door naar het bekende Pink Beach om heerlijk te relaxen en te kunnen snorkelen.

  Hoogtepunten van deze reis zijn: Flores stammen van Lamoholot stammen in het oosten tot Manggarai stammen in het westen – gekleurde meren bij Kelimtu – witte zandstranden – traditionele dorpjes – Komodo varaan.

  Exlusief internationale en lokale vluchten
  Meer info
 3. Venture travels Rondreis Papua Indonesie: Culturele Baliem Vallei - 5 dagen route
  € 614,00
  Reisschema: Wamena – Napua heuvels – Baliem Vallei – Suroba en Dugun – Jiwika – Baliem Vallei – Wamena.

  Gedurende deze culturele tocht reist u naar het hart van Papua, het prachtige oostelijk deel van Indonesië Tijdens de rondreis zult u de uitgestrekte Baliem vallei ontdekken, omringd door imposante bergen. Het is werkelijk verbluffend om te zien hoe de stammen tot aan heden nog leven volgens hun eigen traditionele manier. Het is alsof u door het stenen tijdperk reist.

  Op deze korte culturele rondreis in Papua zult u door de fascinerende Baliem Vallei reizen, die werd ontdekt in 1938 en tegenwoordig nog steeds wordt bewoond door de traditionele Dani en Lani stammen. De vallei is gelegen in het hart van de indrukwekkende grote bergruggen in het Jayawijaya regentschap in centraal Papua.

  Meer info
 4. Rondreis Indonesie Flores: kaart
  € 1.995,00
  Reisschema: Denpasar – Maumere – Larantuka – Maumere – Moni – Kelimutu – Riung (eilandhoppen) – Bajawa – Ruteng -  Denge – Wae Rebo – Labuan Bajo – Rinca – Komodo – Gili Laba - Bima – Huu – Sumbawa Besar – Senggigi

  Een schitterende rondreis door Indonesië die u langs bekende en minder bekende hoogtepunten van Indonesië brengt. De rondreis start in Maumere, Oost Nusa-Tenggara, met een aantal stadstours en een bezoek aan de vulkaan Mount Lewotobi. U neemt een kijkje bij het driekleuren kratermeer in Kelimutu en u maakt een boottocht langs de 17 schitterende eilanden van Riung. We bezoeken een warmwaterbron waar u een bad kunt nemen, het karakteristieke dorp Wae Rebo, een vissersdorp genaamd Labuan Banju, maar natuurlijk ook het beroemde eiland Komodo, waar u met eigen ogen de komodovaranen kunt aanschouwen. Op Komodo maken we een wandeling door de bergen en bezoeken we een roze strand. Deze rondreis in Indonesie bevat een gevarieerde mix van culturele uistapjes, stadstours en avontuur in de schitterende Indonesische natuur. Buiten het programma om is er genoeg tijd om te relaxen of om er zelf op uit te trekken.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)