Venture travels Verre rondreizen specialist voor Azie en Afrika

Prive rondreizen Indonesie op meerdere eilanden

Prive rondreizen Indonesie op meerdere eilanden

De grootste eilandengroep ter wereld

Indonesië bestaat uit 17.504 grote en kleine tropische eilanden.

Indonesië, gelegen tussen de continenten Azië en Australië en tussen de Indische en de Grote Oceaan, wordt doorkruisd door de evenaar.

De bekendste eilanden zijn Sumatra, Java, Bali, Kalimantan (voormalig Borneo), Sulawesi (voormalig Celebes), de Molukken en Papua.

Om het prachtige Indonesië, een land met een enorme diversiteit aan culturen, goed te leren kennen, raden wij aan om een tour over meerdere eilanden te maken.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)

 1. Komodo Island
  € 639,00
  Reisschema : Denpasar – Sidemen – Amed – Kintamani – Ubud – Seminyak - Denpasar

  Deze twaalfdaagse reis laat u de prachtigste plekjes op het eiland zien. De reis zit vol activiteiten op het strand, rivier, of op de fiets. De reis begint in Sideman met een trektocht door de prachtige omgeving. U maakt kennis met de lokale bevolking en leert hoe het dagelijks leven er uit ziet. De reis wordt voortgezet in Amed waar u gaat duiken voor de kust en daarna heerlijk uitrusten in de zon op het strand, of de schaduw van de bomen in de buurt. In Kintamani beklimt u de machtige Batur vulkaan. Eenmaal op de top kunt u van een prachtige zonsopkomst genieten. Om op adem te komen gaat u naar de warmwaterbronnen van Toya Bungkah en breng een bezoek aan de Besakih tempel. Dit is het grootste tempelcomplex van Bali. Voordat u de omgeving verlaat maakt u een prachtige fietstocht door de omgeving. In Ubud gaat u over de machtige Ayung rivier raften (ook voor niet geoefende mensen) en krijgt u de omgeving en binnenkant van de stad te zien. In de buurt zijn veel indrukwekkende tempels waar u een bezoek aan brengt. Kom even tot rust met een vrije dag en sluit de reis af in Seminyak. Hier brengt u een laatste bezoek de tempels en het Bratanmeer.

  Meer info
 2. Venture travels rondreis Flores en Komodo 12 dagen-11 nachten Kelimutu ecolodge Bungalow
  € 1.459,00
  Reisschema: Denpasar – Tambukala – Kodi – Waikabubak – Kupang – Ende – Moni – Kelimutu – Bajawa – Ende – Ruteng – Labuan Bajo – Kelor – Rinca – Kalong Island – Komodo – Pink Beach – Bidadari – Labuan Bajo – Denpasar

  Beleef een veelzijdige reis over de eilanden Sumba, Flores en Komodo. De reis begint bij Tambulaka op het eiland Sumba, in de omgeving van de stad gaat u op bezoek bij verschillende dorpjes. In de omgeving van Waikabubak gaat u op zoek naar verschillende bijzondere culturele bouwwerken en interessante gemeenschappen. Bij het stadje Ende gaat up pad naar het bergstadje Moni, deze ligt op de helling van de Kelimutu vulkaan. De volgende ochtend vroeg gaat u op pad naar de kratermeren van deze vulkaan. Deze veranderen sinds de uitbarsting van een de nabijgelegen vulkaan Iya constant van kleur. Dit zorgt bij zonsopgang voor een spectaculair schouwspel.  Reis door naar Bajawa; een kleine stad waar u in de omgeving kennis maakt met de bewoners. Ga door naar het veelzijdige Ruteng. Reis door naar het bijzondere eiland Rinca om de beroemde Komodo varanen in het wild te kunnen zien en breng enkele dagen in de omgeving door om van de mooie natuur te genieten. Aan het einde van de reis vaart u nog even door naar het bekende Pink Beach om heerlijk te relaxen en te kunnen snorkelen.

  Hoogtepunten van deze reis zijn: Flores stammen van Lamoholot stammen in het oosten tot Manggarai stammen in het westen – gekleurde meren bij Kelimtu – witte zandstranden – traditionele dorpjes – Komodo varaan.

  Exlusief internationale en lokale vluchten
  Meer info
 3. Rondreis Flores en Komodo belevenissen 5 D 4N Venture travels rondreizen Indonesie
  € 919,00
  Reisschema: Denpasar - Ende – Moni – Kelimutu – Ende – Bajawa – Ruteng – Labuan Bajo – Rinca – Komodo – Labuan Bajo

  Deze rondreis Indonesie brengt u naar het prachtige gebied bij Nusa Tenggara, vroeger bekend als de Sunda eilanden. U bezoekt het eiland Flores met de bijzondere gekleurde kratermeren bij Kelimutu. Hier kunt u getuige zijn van de prachtige zonsopkomst waarbij de kleuren elke minuut anders zijn en een prachtig schouwspel vormen.
  In het dorpje Bena krijgt ueen beeld van het leven in vroeger tijden en oude culturen van het eiland. Ook zult u de bijzondere vormen van de rijstvelden – sawah’s -  zien, die zo typerend zijn voor het eiland Flores. Vanaf Labuan Bajo gaat u aan boord van de boot (privéboot) die u zult brengen naar Rinca en Komodo, de enige plaatsen ter wereld waar de Komodo varaan voorkomt. De boottocht gaat langs vele schilderachtige eilandjes, en met name de zonsondergang op het water is schitterend. Tijdens een begeleide tocht over Rinca en over Komodo kunt u de bijzondere natuur aanschouwen en de Komodo varanen tegenkomen, een bijzondere ervaring. Voordat u weer vertrekt kunt u het roze strand bezoeken, een heerlijke plek om te genieten van de prachtige omgeving.

  Deze tocht met privé boot is aanbevolen voor een romantische vakantie, huwelijksreis of wanneer u op Bali verblijft en een bijzonder uitstapje wilt maken. 

  Meer info
 4. Rondreis Indonesie: Riung Eilanden
  € 1.995,00
  Reisschema: Denpasar – Maumere – Larantuka – Maumere – Moni – Kelimutu – Riung (eilandhoppen) – Bajawa – Ruteng -  Denge – Wae Rebo – Labuan Bajo – Rinca – Komodo – Gili Laba - Bima – Huu – Sumbawa Besar – Senggigi

  Een schitterende rondreis door Indonesië die u langs bekende en minder bekende hoogtepunten van Indonesië brengt. De rondreis start in Maumere, Oost Nusa-Tenggara, met een aantal stadstours en een bezoek aan de vulkaan Mount Lewotobi. U neemt een kijkje bij het driekleuren kratermeer in Kelimutu en u maakt een boottocht langs de 17 schitterende eilanden van Riung. We bezoeken een warmwaterbron waar u een bad kunt nemen, het karakteristieke dorp Wae Rebo, een vissersdorp genaamd Labuan Banju, maar natuurlijk ook het beroemde eiland Komodo, waar u met eigen ogen de komodovaranen kunt aanschouwen. Op Komodo maken we een wandeling door de bergen en bezoeken we een roze strand. Deze rondreis in Indonesie bevat een gevarieerde mix van culturele uistapjes, stadstours en avontuur in de schitterende Indonesische natuur. Buiten het programma om is er genoeg tijd om te relaxen of om er zelf op uit te trekken.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)