Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Bali duikreizen

Duiken op Bali

Bali biedt talloze locaties om te duiken. Of u nu een gevorderde duiker bent of een beginner, Venture travels bied op Bali duikreizen aan voor elk niveau. Venture travels werkt samen met een gecertificeerde duikschool waar u het duiken kunt leren. Na de nodige lessen kunt u mee naar de duiklocaties waar u op diverse niveaus kunt duiken, onder begeleiding en ieder naar eigen kunnen.

Duikenreizen Bali voor beginners en gevorderden

Onze duikschool heeft diverse uitrustingen te beschikking zodat u dit niet hoeft mee te nemen op uw reis. Wanneer u tot de betere duikers behoort kunt u samen met anderen op hetzelfde niveau duiken.

Uw duikreis Bali

Hoe uw duikreis Bali er uit ziet bepaalt u helemaal zelf. Natuurlijk kunt u naar Bali komen met als enige doel om te duiken, maar u kunt ook een gedeelte van uw verblijf op Bali besteden aan een duikreis terwijl u daarnaast nog een rondreis Bali maakt of een heerlijk resort bij het strand uitkiest. Venture travels kan een aantal aanbevelingen doen en uw reis op maat maken. Vult u hiervoor het offerteformulier zo volledig mogelijk in.

Zonsondergang IndonesieBijzondere rondreizen Indonesie

Bij Venture-travels vindt u bijzondere rondreizen Indonesië.
Een bijzondere rondreis, weg van de gebaande paden, met een kleine groep of gewoon samen, er is een gids voor u beschikbaar die de mooiste plaatsen weet te vinden.

Een bijzondere rondreis in Indonesië kan heel divers zijn, voor een groot of een klein budget. 
Bijzondere rondreizen kunt u bijvoorbeeld maken op kaart Indonesie   Sumatra, combinaties van een rondreis over Java met een aantal dagen ontspanning op Bali. Ook grotere combinatiereizen worden regelmatig gedaan zoals een rondreis op een deel vanSumatra, daarna een rondreis over Java, Bali en eventueel Lombok.Een dergelijke reis duurt minimaal drie weken.

Een rondreis over Flores, Komodo en Bali behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast is natuurlijk niet te vergeten een rondreis over Sulawesi een belevenis apart, met het beroemde gebied van Toraja.

Bijzonder Bali

Vergeet ook Bali niet. Waar de meeste toeristen blijven steken in het zuidelijk gebied waar iedereen al naar toe gaat, daar biedt Bali zeker meer mogelijkheden. Vergeet vooral niet de prachtige en goed verzorgde boutique hotels te bezoeken. Wanneer u alleen zoekt op de laagste prijzen, dan mist u werkelijk iets. Bali kent vele schitterende resorts buiten de gebaande paden die u een onvergetelijke herinnering geven aan het tropische eiland. Door Venture travels aanbevolen hotels vindt u in de Bali collection.

Avontuur en motortochten in Indonesie

Een aantal delen van Indonesie kennen een aanzienlijke hoeveelheid tropsiche regenwouden en jungle, waarvan een groot deel beschermd is door nationale parken. Op de eilanden Sumatra en Borneo organiseert Venture travels avontuurlijke reizen waar u ver van de toeristische gebieden het land kunt verkennen. 

Hoewel er niet veel motortochten te vinden zijn in Indonesie behoort dat zeker wel tot de mogelijkheden. Van het hectische verkeer in steden tot de door de bergen kronkelende binnenwegen, het is een bijzondere manier om de cultuur Indonesie te ervaren. Met begeleiding van lokale gidsen komt er duidelijkheid in de soms warrige bewegwijzering en komt u op de plaatsen die voor menig toerist verborgen blijven. 

Bedenk dat u tijdens avontuurlijke tochten door meer afgelegen gebieden van Indonesië geen luxe hotels zult aantreffen. Buiten de toeristische gebieden ken het land vele plaatsen waar u zich terug waant in de tijd en waar de lokale standaard nog volop aanwezig is.

Prive rondreis Indonesie - vaste routes of maatwerk

U kunt één van de aangeboden rondreizen kiezen, één van de aangeboden rondreizen met uw eigen uitbreidingen of aanpassingen, of helemaal zelf uw route bepalen. Voor de maatwerk rondreizen kunt u een aanvraag doen door het offerteformulier in te vullen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina