Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Vakantie Bali en Rondreis Bali

Uw Vakantie Bali, maak een rondreis.

Een rondreis Bali: een tropische verassing

Een vakantie op Bali is absoluut de moeite waard. Naast de mooie stranden en het uitgaansleven heeft het eiland nog steeds gebieden die nauwelijks door toeristen zijn bezocht.

Naast een volmaakt golvende zee liggen uitgestrekte savannes en groene heuvels bij de vulkaankraters die gevuld zijn met turquoise meren.
Activiteiten kunnen varieren van het leren van originele dansen, het bekijken van traditionele kunst en sieraden, snorkelen en duiken in de betoverende onderwaterwereld tot luxueus shoppen en dineren.

Dit alls maakt dat uw vakantie op Bali zelden teleurstelt en velen een vakantie Bali na het eerste bezoek vast op hun programma zetten .

Tijdens rondreizen Bali maakt u kennis met uitgestrekte bergen en valleien, glooiende heuvels en vulkanisch landschap op Oost Bali. Rondreizen Bali kunnen ook een bezoek bieden aan Karangasem, Tirta Gangga, The Bat cave, Klungkung, Kamasan village, Kintamani met panorama-uitzicht op Mount Batur, en The Mother Temple van Besakih.

Over de bergen ligt de compleet andere wereld van Noord Bali: Zwarte zandstranden in Lovina, Singaraja en de adembenemende Gitgit Waterval.

Het meest toeristische gebied is te vinden vlakbij de luchthaven, net ten zuiden van de hoofdstad Denpasar. Kuta, Legian en Seminyak kennen vele hotels, winkeltjes, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Het aan de oostkust gelegen Sanur heeft doorgaans een heerlijk kalme zee en biedt wat meer rust dan het gebied rondom Kuta, maar heeft nog steeds ruim voldoende vertier te bieden. 

Ook de zuidpunt van Bali is de moeite waard: Uluwatu en Jimbaran. Veel minder toeristisch met rustiger stranden; vergeet vooral ook de prachtig gelegen tempel Uluwatu niet te bezoeken.

Het hart van de Balinese kunstwereld ligt langs de weg naar Centraal Bali - Ubud - een grote verzameling holistische, artistieke en boheemse cultuur, en vele galeries van fine-art.

De onvervalste jungle en het platteland van deze regio vinden we in het Wilde Westen, West Bali, Menjangan Island, de merentempel in Bedugul, en de mooiste zonsondergang die is te zien bij de rots tempel Tanah Lot, al eeuwen lang als heilige plaats bekend omdat er een zoetwater bron is te vinden in de in zee gelegen tempelrots.

Rondreizen Bali in kaart

Een bezoek aan Bali kan een aangename afsluiting zijn van een rondreis op Java of een bezoek op zichzelf. U kunt een rondreis Bali maken met verschillende hotels in uw reis, of verblijven op één locatie en van hieruit losse excursies maken. Daarnaast kan Bali uitvalsbasis zijn voor uitstapjes naar bijvoorbeeld Lombok of andere eilanden in de omgeving. Vul het offerteformulier zo volledig mogelijk in voor uw wensen.

Hotels Bali

Hotels Bali: voor elk wat wils

Bali ken vele hotels in vele categoriën: van eenvoudig tot zeer luxe, vlakbij het strand en in de bergen, met uitgebreide spa en wellness faciliteiten, van groot tot klein.

Bij Venture travels is uw bezoek aan Bali vaak maatwerk. U kunt in principe alle hotels op Bali boeken, er zijn er velen. Wellicht heeft u een speciaal hotel in uw gedachten, tevens kunnen wij u diverse suggesties doen. Combinaties met excursies of rondreizen kunnen voor Bali prima gemaakt worden. Tevens kunt u een gedeelte van uw verblijf besteden om te duiken op de diverse schitterende duiklocaties die Bali kent. Vul het offerteformulier zo volledig mogelijk in voor uw wensen.

Bali Collection

Venture travels heeft voor u een selectie gemaakt van hotels die het beste aansluiten op de wensen van onze klanten. We hebben speciale aandacht voor de service van de hotels, en vermijden zoveel mogelijk het massa toerisme. Veel hotels zijn boutique hotels of niet al te grote complexen. We onderscheiden drie categoriën: budget hotels, middenklasse hotels en het luxe segment. Door het persoonlijke contact dat we hebben met de hotels kunt u rekenen op goede service en goede kamers. Vul het offerteformulier zo volledig mogelijk in voor uw wensen.

Over online boekingen via boekingssites

Voor hotels zijn boekingen via touroperators nog steeds een belangrijk aandeel. De hotels hechten er extra waarde aan dat touroperators zoals Venture travels tevreden klanten houden om zo de langdurige relatie in stand te houden met de touroperator. Voor u een extra garantie dat de hotels vaak toch net wat extra aandacht geven ten opzichte van online boekingen die worden gemaakt via de bekende hotelboekings websites. U kunt u er bovendien op rekenen dat goede tarieven worden afgegeven.

Zo heeft u als gast die boekingen doet via touroperators zoals Venture travels toch altijd een streepje voor en heeft u in het geval van conflichten altijd een extra steun van de touroperator.

Zonsondergang IndonesieBijzondere rondreizen Indonesie

Bij Venture-travels vindt u bijzondere rondreizen Indonesië.
Een bijzondere rondreis, weg van de gebaande paden, met een kleine groep of gewoon samen, er is een gids voor u beschikbaar die de mooiste plaatsen weet te vinden.

Een bijzondere rondreis in Indonesië kan heel divers zijn, voor een groot of een klein budget. 
Bijzondere rondreizen kunt u bijvoorbeeld maken op kaart Indonesie   Sumatra, combinaties van een rondreis over Java met een aantal dagen ontspanning op Bali. Ook grotere combinatiereizen worden regelmatig gedaan zoals een rondreis op een deel vanSumatra, daarna een rondreis over Java, Bali en eventueel Lombok.Een dergelijke reis duurt minimaal drie weken.

Een rondreis over Flores, Komodo en Bali behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast is natuurlijk niet te vergeten een rondreis over Sulawesi een belevenis apart, met het beroemde gebied van Toraja.

Bijzonder Bali

Vergeet ook Bali niet. Waar de meeste toeristen blijven steken in het zuidelijk gebied waar iedereen al naar toe gaat, daar biedt Bali zeker meer mogelijkheden. Vergeet vooral niet de prachtige en goed verzorgde boutique hotels te bezoeken. Wanneer u alleen zoekt op de laagste prijzen, dan mist u werkelijk iets. Bali kent vele schitterende resorts buiten de gebaande paden die u een onvergetelijke herinnering geven aan het tropische eiland. Door Venture travels aanbevolen hotels vindt u in de Bali collection.

Avontuur en motortochten in Indonesie

Een aantal delen van Indonesie kennen een aanzienlijke hoeveelheid tropsiche regenwouden en jungle, waarvan een groot deel beschermd is door nationale parken. Op de eilanden Sumatra en Borneo organiseert Venture travels avontuurlijke reizen waar u ver van de toeristische gebieden het land kunt verkennen. 

Hoewel er niet veel motortochten te vinden zijn in Indonesie behoort dat zeker wel tot de mogelijkheden. Van het hectische verkeer in steden tot de door de bergen kronkelende binnenwegen, het is een bijzondere manier om de cultuur Indonesie te ervaren. Met begeleiding van lokale gidsen komt er duidelijkheid in de soms warrige bewegwijzering en komt u op de plaatsen die voor menig toerist verborgen blijven. 

Bedenk dat u tijdens avontuurlijke tochten door meer afgelegen gebieden van Indonesië geen luxe hotels zult aantreffen. Buiten de toeristische gebieden ken het land vele plaatsen waar u zich terug waant in de tijd en waar de lokale standaard nog volop aanwezig is.

Prive rondreis Indonesie - vaste routes of maatwerk

U kunt één van de aangeboden rondreizen kiezen, één van de aangeboden rondreizen met uw eigen uitbreidingen of aanpassingen, of helemaal zelf uw route bepalen. Voor de maatwerk rondreizen kunt u een aanvraag doen door het offerteformulier in te vullen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina