Venture travels Verre rondreizen specialist voor Azie en Afrika

Prive rondreizen op Sulawesi

Prive rondreizen op Sulawesi

Het beste van Sulawesi

Langs de luchtige kustlijn van Sulawesi vindt u stranden omringd door koraalriffen, thuishaven van verbazingwekkende soorten vissen. Totaal anders is het binnenland van Sulawesi, met soms ondoordringbare berggebieden en jungles vol met wild.

De cultuur van Sulawesi is een variatie van Indonesië's beroemde kostbaarheden van de zee langs de kust, en de Bajao zee-nomaden die bekwame diepzee duikers zijn. Zij kunnen duiken tot dieptes van dertig meter om te jagen op aan-de-oppervlakte levende vissoorten, maar ook om te zoeken naar parels en zeekomkommers, een delicatesse oner de Bajao en de traditionele Tana Toraja inlanders.

Benijdenswaardige duiklokaties van Sulawesi zijn aanlokkelijk voor duikers om te ontdekken wat zich naast het land bevindt. In het noorden bevindt zich het meest beroemde duikgebied: het eiland Bunaken, een UNESCO wereld-erfgoed lokatie, waar een extreme biodiversiteit wordt gevormd door drieduizend soorten vis en driehonderd types koraal. Zwemmen in de wateren bij Bunaken is duiken temidden van het meest kleurrijke zeeleven van heel Indonesië.

In het zuiden liggen de drie Wakatobi eilanden. Deze eilanden hebben spectaculaire duiklokaties die de geïsoleerde stranden omringen.

Een tocht vanaf Makassar dwars over Sulawesi is zeer de moeite waard. U zult kennismaken met het gebied Toraja met de vele tradities die het land rijk is.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

5 item(s)

 1. Venture travels Bastianos Bunaken duikresort uitzicht op zee
  € 265,00

  Bastianos Bunaken duikresort all inclusive (3 tot 14 nachten)

  Bastianos Bunaken duikresort is een unieke combinatie van een all inclusive resort en duiken. Bastianos Bunaken duikresort is gelegen bij Bunakan, Noord Sulawesi.  Het gebied behoort tot de mooiste duiklocaties te wereld, zowel voor snorkelen als voor gecertificeerde duikers.

  Bastianos bunaken duikresort biedt alle faciliteiten die nodig zijn bij het duiken, dat maakt dat Bastianos met name voor duikers een gewilde accommodatie is voor een korter of langer verblijf.

  Alle PADI cursussen zijn beschikbaar bij Bastianos Bunaken duikresort, van beginner tot aan divemaster niveau, evenals diverse gespecialiseerde cursussen op aanvraag.

   

  Meer info
 2. Venture travels Bastianos duikresort Lembeh luchtfoto
  € 265,00

  Bastianos Lembeh duikresort all inclusive (3 tot 14 nachten)

  Bastianos Lembeh duikresort is een unieke combinatie van een all inclusive resort en duiken. Bastianos Lembeh duikresort is gelegen op het eiland Lembeh, Noord Sulawesi.  Het gebied behoort tot de mooiste duiklocaties te wereld. De straat van Lembeh is beroemd vanwege het rijke zeeleven en muck diving, zowel voor snorkelen als voor gecertificeerde duikers.

  Bastianos Lembeh duikresort biedt alle faciliteiten die nodig zijn bij het duiken, dat maakt dat Bastianos met name voor duikers een gewilde accommodatie is voor een korter of langer verblijf.

  Alle PADI cursussen zijn beschikbaar bij Bastianos Lembeh duikresort, van beginner tot aan divemaster niveau, evenals diverse gespecialiseerde cursussen op aanvraag.

   

  Meer info
 3. Rondreis Sulawesi: Manado 2
  € 1.469,00

  Rondreis Sulawesi: Trans Sulawesi tour (20 dagen – 19 nachten)

  Reisschema: Makassar – Rammang-Rammang – Bira – Watampone – Sengkang – Enrekang – Toraja – Kete Kesu – Pendolo – Tentena – Palu – Donggola – Marisa – Gorontalo – Tomohon – Bunaken – Manado.

  Deze rondreis op Sulawesi brengt u over het gehele eiland Sulawesi. Vanaf de hoofdstad Makassar reist u naar het beroemde Toraja gebied, waar de overledenen op bijzondere wijzen begraven en herdacht worden. U bezoekt diverse kleine dorpjes, waar u het dagelijks leven van de lokale bevolking kunt ervaren. Onderweg kunt u genieten van schitterende uitzichten over de rijstvelden en de schoonheid van het vruchtbare land proeven en ruiken. De rondreis op Sulawesi brengt u via centraal Sulawesi en Donggala naar het Noorden, naar het bloemrijke Tomohon, gelegen tussen twee actieve vulkanen. De rondreis eindigt in Manado, de hoofdstad van noord Sulawesi. Vlakbij Manado ligt Bunaken, een waar duikersparadijs vanwege de vele koralen en tropische vissen die hier te vinden zijn.

  Meer info
 4. Rondreis Sulawesi van zuid naar centraal Sulawesi: Toraja
  € 744,00

  Rondreis Sulawesi: Van zuidelijk naar centraal Sulawesi (10 dagen – 9 nachten)

  Reisschema: Makassar – Rammang-Rammang – Pare-Pare – Toraja – Lemo – Suaya – Londa – Kete Kesu – Batutumonga – Bori – Pendolo – Tentena – Palu – Dongala – Palu.

  Deze rondreis op Sulawesi begint in Makassar, met ruim een miljoen inwoners de grootste stad op Sulawesi. U bezoekt Toraja, waar de overledenen op bijzondere wijze worden begraven en herdacht. Vanuit Toroja brengt u een bezoek aan diverse kleinere plaatsen zoals Lemo, Suaya, Londa en Kete Kesu, waar u kunt zien hoe het er in het dagelijks leven aan toe gaat op Sulawesi. Via een route langs karakteristieke rijstvelden en schitterenden natuur vervolgt u de rondreis op Sulawesi naar Bori en Pendolo, om uiteindelijk in Palu te arriveren. Samen met uw gids leert u het eiland Sulawesi in 10 dagen kennen, een ervaring om nooit te vergeten.

  Meer info
 5. Rondreis Zuidelijk Sulawesi: Karts mountains
  € 554,00

  Rondreis Sulawesi: Zuidelijk Sulawesi (9 dagen / 8 nachten)

  Reisschema: Makassar – Rammang-Rammang – Pare-Pare – Toraja – Lemo – Suaya – Londa – Kete Kesu – Batutumonga – Bori – Sengkang – Bira – Tana Beru – Kajang – Makassar.

  Deze rondreis op Sulawesi brengt u naar de mooite plaatsen van Zuidelijk Sulawesi. Diverse kleine dorpjes worden bezocht waar u het dagelijks leven van de lokale bevolking kunt ervaren, maar ook krijgt u een goede indruk van het leven in de grotere steden. U reist door schitterende natuurgebieden en rijstvelden en u brengt een bezoek aan een stad tussen twee vulkanen. Maak kennis met lokale kooplieden op de drijvende markt en geniet van de zonsondergang op de parelwitte stranden van Sulawesi. In Kajang kunt u een bezoek brengen aan de Kajang-stammen, een unieke ervaring die zeker aan te raden is. De rondreis op Sulawesi eindigt in Makassar.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

5 item(s)