Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Meerdaagse rondreizen Bali

Maak een rondreis Bali

Een rondreis op Bali is zeer de moeite waard. Kijk vooral eens verder dan de stranden en leer meer van het eiland en de cultuur kennen door een rondreis Bali te maken.
Activiteiten kunnen varieren van het leren van originele dansen, het bekijken van traditionele kunst en sieraden, snorkelen en duiken in de betoverende onderwaterwereld tot luxueus shoppen en dineren.

Een verblijf op Bali kan bestaan uit een rondreis, of een combinatie van rondreis Bali verblijf in een hotel op Bali vanwaar u losse excursies kunt maken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina