Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

De verre reizen specialist

Over Venture Travels, de verre reizen specialist

kantoor venture travels

Venture travels biedt u als verre reizen specialist een scala aan privé rondreizen Azië en safaris Afirka. Individueel of met uw eigen groep kunt u één van de reizen van de website kiezen of zelf uw reisprogramma bepalen. Venture travels verzorgt uw reis zo compleet mogelijk: excursies en activiteiten zijn zoveel mogelijk opgenomen in uw reis zodat u ter plaatse nauwelijks extra kosten heeft.

Prive rondreizen Azie

Bij uw prive rondreis Azie krijgt u een prive auto met chauffeur en gids. U kunt ook met uw eigen groep reizen tot maximaal twaalf personen per groep voor de rondreizen, dit om het mogelijk te maken met uw auto of kleine bus op de leukste plaatsen te komen waar u met een grote bus geen toegang heeft.

venture travels persoonlijk advies

Safari Afrika

Een safari Afrika is een bijzondere ervaring. U reist met uw eigen gezelschap met eigen minivan of jeep, al naar gelang dit het beste past bij uw reis, met begeleiding. Overnachting is doorgaans in lodges of luxe (semi)permanente kampen.


Onze filosofie

 • Persoonlijke benadering

  Venture travels hecht er veel waarde aan dat we persoonlijk contact hebben met onze reizigers. U bent dan ook van harte welkom op ons sfeervolle kantoor om met elkaar uw reis te bespreken. Omdat we Venture travels werkzaam is in het hele gebied van Nederland en België begrijpen we dat de reisafstand soms wat groter kan zijn en willen we u niet onnodig laten reizen. Nadat u uw reisvoorstel ontvangen heeft is het altijd goed om met elkaar de diverse punten persoonlijk te bespreken zodat uw reis precies kan worden wat u ervan verwacht. Natuurlijk ben u ook van harte welkom wanneer u uw eerste reis ideeën met ons wilt besprken. Neem dus gerust contact op om een afspraak te maken.

 • Fair trade: verantwoordelijk toerisme

  Wij streven er naar zoveel mogelijk samen te werken met lokale bedrijven die een jarenlange ervaring hebben in de toeristenbranche. Zij kennen immers hun land en hun cultuur als geen ander. Hierdoor kunnen zij u de mooiste plekjes laten zien.

  Hierdoor, en zeker niet onbelangrijk, ondersteunt u het lokale toerisme en de lokale bevolking in uw gastland terwijl u verzekert bent van de optimale beleving van uw vakantiebestemming.

 • venture travels sfeervolle kantoor
 • Respect voor uw gastland

  Onderling respect voor elkaar is heel belangrijk voor ons. Alle verhalen over hoe moeilijk het soms is met vreemde culturen om te gaan zijn vaak terug te brengen naar respect en communicatie. Zoals u het prettig vindt gerespecteerd te worden, zo zullen ook de mensen van uw gastland dit ervaren, en ook zij verdienen het met respect door toeristen te worden behandeld. Maakt u gerust gebruik van de hoffelijkheid en gastvrijheid tijdens uw vakantie, de mensen zullen er alles aan doen het u naar de zin te maken.

 • Zorgeloos op vakantie

  Al onze partners kennen wij persoonlijk of zijn ons aanbevolen uit betrouwbare bron. Zij kunnen u effectief en snel helpen als u met onvoorziene problemen te maken mocht krijgen. Het is goed te weten dat u kunt rekenen op deskundige hulp wanneer u dat nodig heeft.

  Venture travels is aangesloten bij SGR en Calamiteitenfonds, zodat u er zeker van kunt zijn dat u met een betrouwbare organisatie te maken heeft. Alle onderdelen van u reis die u bij Venture travels boekt zijn automatisch financiëel verzekerd via SGR. In geval van calamiteiten zorgt het calamiteitenfonds er voor dat u veilig terugkomt naar huis.

venture travels persoonlijk advies

Tot slot

Door de combinatie van al de bovengenoemde dingen zijn wij met recht uw verre reizen specialist voor Nederland en Belgie. 

Aan een ieder, hartelijk dank en een goede reis!

 Piet Vromans, directeur/eigenaar

 

 

 

Piet Vromans

Directeur/eigenaar Venture-travels.