Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Rondreizen Sulawesi

Rondreizen Sulawesi

Het beste van Sulawesi

Langs de luchtige kustlijn van Sulawesi vindt u stranden omringd door koraalriffen, thuishaven van verbazingwekkende soorten vissen. Totaal anders is het binnenland van Sulawesi, met soms ondoordringbare berggebieden en jungles vol met wild.

De cultuur van Sulawesi is een variatie van Indonesië's beroemde kostbaarheden van de zee langs de kust, en de Bajao zee-nomaden die bekwame diepzee duikers zijn. Zij kunnen duiken tot dieptes van dertig meter om te jagen op aan-de-oppervlakte levende vissoorten, maar ook om te zoeken naar parels en zeekomkommers, een delicatesse oner de Bajao en de traditionele Tana Toraja inlanders.

Benijdenswaardige duiklokaties van Sulawesi zijn aanlokkelijk voor duikers om te ontdekken wat zich naast het land bevindt. In het noorden bevindt zich het meest beroemde duikgebied: het eiland Bunaken, een UNESCO wereld-erfgoed lokatie, waar een extreme biodiversiteit wordt gevormd door drieduizend soorten vis en driehonderd types koraal. Zwemmen in de wateren bij Bunaken is duiken temidden van het meest kleurrijke zeeleven van heel Indonesië.

In het zuiden liggen de drie Wakatobi eilanden. Deze eilanden hebben spectaculaire duiklokaties die de geïsoleerde stranden omringen.

Een tocht vanaf Makassar dwars over Sulawesi is zeer de moeite waard. U zult kennismaken met het gebied Toraja met de vele tradities die het land rijk is.
View as Grid List

4 Items

Set Descending Direction
per page