Adiwana hotels

Adiwana hotels

Bali: Adiwana hotels

Ontwaak in een lang gekoesterde droom met een omhelzing van warmte en betrokkenheid. Adiwana is een ongeëvenaarde verzameling van intieme boetiekresorts op het mystieke eiland Bali. Met hun eigen unieke en intieme eigenschappen, is elk resort spiritueel gebonden door een gepassioneerd verlangen om de ultieme ervaring te bieden voor veeleisende gasten die op zoek zijn naar volledige privacy, een onberispelijke accommodatie en de meest attente en vriendelijke service.

Om een ​​vlekkeloze vakantie te garanderen, zal elk verblijf u voorzien van uw eigen butler, die uitblinkt in hun vermogen om op al uw behoeften te in te spelen en uw verwachtingen te overtreffen. Vanaf het moment dat u op de luchthaven aankomt, tot het moment dat u incheckt voor uw vlucht naar huis, wordt uw butler uw nuttige reisplanner en vriendelijke winkelgenoot die de warmte en gastvrijheid uitstraalt waar Adiwana bekend om staat. Meer dan een perfecte en een idyllische oase, biedt Adiwana een onvoorstelbare ervaring.

Adiwana hotels hebben hun eigen huisstijl en hebben aldijd de toevoeging Adiwana in hun naam zijn te herkennen aan het Adiwana Logo

Alle Adiwana hotels behoren dan ook zonder twijfel tot de Bali Collection!

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren