Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Adiwana hotels

Adiwana hotels

Bali: Adiwana hotels

Ontwaak in een lang gekoesterde droom met een omhelzing van warmte en betrokkenheid. Adiwana is een ongeëvenaarde verzameling van intieme boetiekresorts op het mystieke eiland Bali. Met hun eigen unieke en intieme eigenschappen, is elk resort spiritueel gebonden door een gepassioneerd verlangen om de ultieme ervaring te bieden voor veeleisende gasten die op zoek zijn naar volledige privacy, een onberispelijke accommodatie en de meest attente en vriendelijke service.

Om een ​​vlekkeloze vakantie te garanderen, zal elk verblijf u voorzien van uw eigen butler, die uitblinkt in hun vermogen om op al uw behoeften te in te spelen en uw verwachtingen te overtreffen. Vanaf het moment dat u op de luchthaven aankomt, tot het moment dat u incheckt voor uw vlucht naar huis, wordt uw butler uw nuttige reisplanner en vriendelijke winkelgenoot die de warmte en gastvrijheid uitstraalt waar Adiwana bekend om staat. Meer dan een perfecte en een idyllische oase, biedt Adiwana een onvoorstelbare ervaring.

Adiwana hotels hebben hun eigen huisstijl en hebben aldijd de toevoeging Adiwana in hun naam zijn te herkennen aan het Adiwana Logo

Alle Adiwana hotels behoren dan ook zonder twijfel tot de Bali Collection!

View as Grid List

3 Items

Set Descending Direction
per page