Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Wanneer u onze reizen en onze visie waardeert kunt u overwegen met ons samen te werken.

- Uw hotel of uw rondreis toevoegen aan ons programma:

Wanneer u van mening bent dat u een passend hotel voor ons programma heeft of een rondreis of bestemming waarvan u denkt dat dit in ons programma past kunt u contact met ons opnemen.
Uiteraard zullen we eerst de betrouwbaarheid nagaan en beoordelen of uw suggestie in ons programma past.

- Promotie van onze rondreizen Azie en safari Afrika:

Wanneer u van mening bent dat u van betekenins kunt zijn bij aanbeveling van onze rondreizen Azie of onze safaris Afrika kunt u contact met ons opnemen.
U dient natuurlijk voldoende deskundig te zijn over de bestemming die u wilt promoten, of bereid zijn scholing te volgen. Wanneer u afkomstig bent uit één van de landen die wij aanbieden kunt u ook contact opnemen.

Het is niet noodzakelijk dat u een reisbureau heeft.

Maak een account aan en vul alle gegevens voor uw account vervolgens in.
Stuur een email naar pvromans@venture-travels.com met uw motivatie en / of CV. Wij nemen contact met u op en geven u nadere informatie

Klik hier om het account aan te maken.

 

Partnerschip