Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Vakantie Bali | Hotels Bali - Bali collection

Hotels Bali - Pramana hotels en resorts

Pramana hotels

Bali: Pramana hotels

Pramana hotels en resorts is een groep van zelfstandige hotels die zich hebben aangesloten tot de merknaam 'Pramana'. Gastvrijheid staat voorop bij de Pramana hotels. Pramana hotels munten uit door hun consequente gastvrijheid.

De aangesloten hotels zijn goed verzorgde, vaak kleinschalige hotels, met een mooie ligging en meestal een prachtige tropische tuin. Wellnessfaciliteiten zijn vaak uitstekend aanwezig. Er zijn Pramana hotels in uiteenlopende prijsklassen, maar de uitstekende gastvrijheid komt overl terug. De aangesloten hotels zijn er trots op tot de Pramana groep te mogen behoren en zullen er alles aan doen het hoge kwaliteits niveau van Pramana eer aan te doen.

Pramana hotels zijn te herkennen aan de paarse kleuren en aan het Pramana logo.

Alle Pramana hotels behoren dan ook zonder twijfel tot de Bali Collection!

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

6 item(s)

 1. Hotels Bali | Bali collection Alantara hotel Venture travels 21

  Pramana hotels

  Bali Sanur: Alantara

  Alantara heeft een eigen privé strand. Met uitzicht over de zee bij Sanur beach is deze plek voorzien van ligstoelen en parasols en toegang tot een lokaal restaurant.

  Het Alantara hotel is een boutique lifestyle hotel, geïnspireerd door het rijke culturele erfgoed van Bali. Hoogwaardige bouwmaterialen zoals lokaal gewonnen steen en hardhout met decoratief gebruik van terracotta tegels doen ‘The Alantara’ opgaan in de lokale.omgeving en de sfeer grijpt terug naar het oude Majapahit tijdperk.

  Meer info
 2. Venture travels Bali Collection Sankar Boutique resort en villa 30

  Pramana hotels

  Bali Ubud: Sankara Boutique resort en villa

  Sankara Boutique resort en villa is een resort dat de serviceverlening hoog in het vaandel heeft staan. Naast de goed verzorgde moderne kamers voegt deze toegewijde service zeker een extra dimensie toe aan een verblijf in Sankara Boutique resort en villa.

  Meer info
 3. Venture travels Bali Collection Tebesaya Cottage Ubud 7

  Pramana hotels

  Bali Ubud: Tebesaya Cottage

  Tebesaya Cottage Ubud is een kleinschalig en goed verzorgd resort in het centrum van Ubud. De mooie tuin geeft het geheel een mooi aanzien. Wanneer u er op uit wilt, dan vindt u alle belangrijke trekpleisters in de buurt van het hotel.

  Meer info
 4. Venture travels Bali Collection The Kayon Resort 10

  Pramana hotels

  Bali Ubud: The Kayon Resort

  The Kayon Resort telt 23 kamers en is gebouwd tegen de rotsen waarbij de rustgevende stroom van de rivier voor een compleet relaxte sfeer zorgt. The Kayon heeft vele faciliteiten en is een weldaad voor wie even helemaal tot rust wil komen in deze geweldige omgeving.

  Meer info
 5. Venture travels Bali selection Ubud View Bungalows 6

  Pramana hotels

  Bali Ubud: Ubud View

  Ubud View Bungalows is een eenvoudige, maar goed verzorgde accommodatie dicht bij het levendige centrum van Ubud. Ubud is het centrum van vele attracties en activiteiten zoals de Komaneka Galery, het Monkey forest en en kunst museum Aging Rai. Ubud is tevens bekend om het ambachtelijke houtsnijwerk en kunst.

  Meer info
 6. Hotels Bali | Bali collecton Watu Kurung resort 11

  Pramana hotels

  Bali Ubud: Wata Kurung

  Watu Kurung Resort is gelegen op slechts 15 minuten van centrum van Ubud en het behoort tot een klein dorp dat boven de Ayung rivier ligt. Het resort is omringd door productieve rijstvelden en dichte tropische terrein. Het is een charmante omgeving waar gasten zich kunnen losmaken van de stress van het dagelijkse leven en de simpele geneugten van de natuur kunnen omarmen. Watu Kurung is door de rustige ligging en de serene omgeving zeer gewaardeerd voor honeymoons en door stellen.

  Het Watu Kurung Resort biedt een 5-sterrenaccommodatie. Daarnaast biedt Watu Kurung een buitenzwembad, een gratis pendeldienst, een 24-uursreceptie en gratis WiFi...

  In de omgeving van het Watu Kurung Resort kunt u diverse activiteiten ondernemen, zoals fietsen.
  Het paleis van Ubud bevindt zich op 6 km van Pramana Watu Kurung Resort en de markt van Ubud is 6 km verderop. Het is 3,1 km naar het Neka Kunstmuseum ligt op 3 km. Afstand en het Blanco Renaissance Museum op 5 km. De internationale luchthaven Ngurah Rai (Denpasar) ligt op 41 km afstand.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

6 item(s)