Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Pramana hotels

Pramana hotels

Bali: Pramana hotels

Pramana hotels en resorts is een groep van zelfstandige hotels die zich hebben aangesloten tot de merknaam 'Pramana'. Gastvrijheid staat voorop bij de Pramana hotels. Pramana hotels munten uit door hun consequente gastvrijheid.

De aangesloten hotels zijn goed verzorgde, vaak kleinschalige hotels, met een mooie ligging en meestal een prachtige tropische tuin. Wellnessfaciliteiten zijn vaak uitstekend aanwezig. Er zijn Pramana hotels in uiteenlopende prijsklassen, maar de uitstekende gastvrijheid komt overl terug. De aangesloten hotels zijn er trots op tot de Pramana groep te mogen behoren en zullen er alles aan doen het hoge kwaliteits niveau van Pramana eer aan te doen.

Pramana hotels zijn te herkennen aan de paarse kleuren en aan het Pramana logo.

Alle Pramana hotels behoren dan ook zonder twijfel tot de Bali Collection!

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina