Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Hotels Bali - Bali collection

Bali hotels en resorts aanbevolen door Venture travels.

Venture travels Bali Collection hotels

Van alle eilanden van Indonesie is de diversiteit van Bali hotels en resorts het grootst. Dit varieert van eenvoudige hotels tot de meest luxe resorts.

Wij hebben een selectie gemaakt in diverse prijsklassen.

Bali Collection

De Bali collection is verdeeld in drie categoriën:

  • - Budget: in deze categorie is de prijs per kamer per nacht tot ca. € 50,--
  • - Middenklasse: in deze catergorie is de prijs per kamer per nacht tussen ca. € 50,-- en € 100,--
  • - Luxe: in deze catergorie is de prijs per kamer per nacht tussen ca. € 50,-- en € 100,--
  • - De prijzen kunnen variën per seizoen en per kamertype.

Uw droomhotel op Bali

Kies uw eigen droomhotel op Bali. Naast door ons aanbevolen hotels kunt u alle hotels en resorts op Bali boeken bij Venture travels.  En wat vindt u van een combinatie met een rondreis op Java bijvoorbeeld?

Venture travels verzorgt uw vluchten, transfers en verblijf op Bali, maar ook uw rondreis op één van de andere eilanden van de archipel. Neem contact op en we maken graag een offerte voor u.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 36

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina