Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Rondreis Bali: Luxe hotels, dorpentochten en wellness op Bali (14 Dagen / 13 Nachten)

Tour-code
16262
€ 2.185,17
Vertrekdatum
Reisschema : Ubud – Manggis – Lovina Beach – Pemuteran – Menjangan Island – Pemuteran – Seminyak/Jimbaran.

Tijdens deze rondreis in Indonesie proeft u de sfeer en de cultuur van het exotische eiland Bali, en kunt u uitgebreid genieten van de gastvrijheid en luxe faciliteiten van de hotels. U wordt meegenomen op een culturele tocht langs indrukwekkende tempels en paleizen, en maakt kennis met de lokale tradities van Bali. U kunt in de vroege ochtend de actieve dolfijnen voor de kust van Lovina Beach van dichtbij bekijken. Ook bezoekt u het idyllische onbewoonde Menjagan Island om heerlijk te zwemmen en te snorkelen.  De actieve dagen worden afgewisseld met dagen zonder programma. Tijdens deze dagen heeft u volop de gelegenheid om bij te komen en te genieten van de uitgebreide wellness en spa-faciliteiten die de diverse hotels u te bieden hebben. U maakt tijdens de reis ook kennis met de ambachten die beoefend worden. Zo komt u in aanraking met houtsnijders, batikmakers en zilversmeden.

Rondreis Bali: Luxe Bali Tour (14 dagen)

 

Dag 1: Aankomst Bali - Ubud (-/-/-)

Bij aankomst op Ngurah Rai Airport Bali wordt u welkom geheten door uw gids en begeleid naar uw hotel in Ubud.
Overnachting in Ubud. 

Dag 2: Ubud (O/-/-)

Op de tweede dag van uw rondreis in Indonesie is er een vrij programma. Na het ontbijt kunt u genieten van een uitgebreid aanbod aan luxe faciliteiten die uw hotel te bieden heeft.
Overnachting in Ubud. 

Dag 3: Ubud (O/L/-)

In de ochtend wonen we een voorstelling bij van traditionele Barong dans. Lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant. In de middag bezoeken we Ubud, het dorp van de kunst. U kunt een kijkje nemen in de werkplaats van traditionele ambachtslieden. Zij beoefenen ambachten zoals houtsnijden, batik, schilderkunst, zilversmeden en sieraden vervaardigen. Aan het einde van de middag keren we terug naar het hotel.
Overnachting in Ubud. 

Dag 4: Ubud - Puri Agung Karang Asem - Manggis (O/L/-)

Na het ontbijt bezoeken we Puri Agung Karang Asem, een indrukwekkend paleis dat in de 19e eeuw gebouwd is door Anak Agung Gede Jelantik, de eerste koning van Karang Asem. Het complex is een mix van Chinese, Balinese en Europese cultuur. Lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant.We vervolgen de rondreis in Indonesie naar het dorp Manggis, waar we inchecken bij uw hotel. De avond is vrij te besteden.
Overnachting in Manggis. 

Dag 5: Manggis (O/-/-)

Vandaag is er een vrij programma. Na het ontbijt kunt u de hele dag genieten van een uitgebreid aanbod aan luxe faciliteiten die uw hotel  te bieden heeft.
Overnachting in Manggis. 

Dag 6: Manggis: Tirta Gangga - Puri Agung Karang Asem - Taman Ujung (O/L/-)

In de ochtend bezoeken we Tirta Gangga Water Palace. Dit 19e eeuwse waterpaleis is gebouwd door koning Anak Agung Ngurah Ketut. We lunchen in een lokaal restaurant. Daarna bezoeken we Taman Ujung, een tuinencomplex ten noorden van Karang Asem. Dit is een privé-bezit van de koninklijke familie van Karang Asem. Aan het einde van de middag keren we terug naar uw hotel.
Overnachting in Manggis. 

Dag 7: Manggis - Kintamani - Lovina beach (O/L/-)

We vertrekken na het ontbijt richting de indrukwekkende moedertempel Besakih. Dit is de grootste en belangrijkste Hindu tempel op Bali. In Kintamani lunchen we in een lokaal restaurant, met een schitterend uitzicht op de vulkaan Batur en het bijbehorende meer. Na de lunch bezoeken we de uitbundig gedecoreerde Pura Beji tempel. Aan het einde van de middag checken we in bij uw hotel in Lovina Beach.
Overnachting in Lovina Beach. 

Dag 8: Lovina Beach (O/-/-)

Vandaag is er een vrij programma. Na het ontbijt kunt u de hele dag genieten van een uitgebreid aanbod aan luxe faciliteiten die uw hotel te bieden heeft.
Overnachting in Lovina. 

Dag 9: Lovina Beach - Dolfijnentour - Pemuteran (O/L/-)

In de vroege ochtend gaan we aan boord van een boot voor een spectaculaire dolfijnentour. U kunt hier vele dolfijnen van dichtbij zien in hun natuurlijke omgeving. Nadat de zon opgekomen is gaan we terug naar het hotel voor ontbijt. Daarna vertrekken we richting de warmwaterbronnen in Banjar, en bezoeken daarna het Boeddhistische tempelcomplex Vihara. We lunchen in een lokaal restaurant. In de middag vervolgen we uw rondreis in Indonesie en zetten we koers naar Pemuteran, waar we inchecken bij uw hotel.
Overnachting in Permuteran. 

Dag 10: Permuteran (O/-/-)

Vandaag is er een vrij programma. Na het ontbijt kunt u de hele dag genieten van een uitgebreid aanbod aan luxe faciliteiten die uw hotel te bieden heeft.
Overnachting in Permuteran. 

Dag 11: Permuteran - Menjangan Island - Permuteran (O/L/-)

In de ochtend maken we een half uur durende tocht per boot naar Menjangan Island (Deer Island). Menjangan is een onbewoond eiland, er leven alleen dieren en er staat een tempel. Er zijn prachtige witte zandstranden, en u kunt er ongestoord zwemmen en snorkelen. De lunch hebben we meegenomen en gebruiken die op het strand. Aan het einde van de middag keren we terug naar uw hotel in Pemuteran.
Overnachting in Permuteran. 

Dag 12: Pemuteran - Seminyak / Jimbaran (O/-/-)

Na het ontbijt vertrekken we naar het gebied bij Seminyak of Jimbaran (afhankelijk van de hotelkeuze), waar we inchecken bij het hotel.
Overnachting in Jimbaran. 

Dag 13: Jimbaran (O/-/-)

Vandaag is er een vrij programma. Na het ontbijt kunt u de hele dag genieten van een uitgebreid aanbod aan luxe faciliteiten die uw hotel in Seminyak te bieden heeft.
Overnachting in Seminyak.\ 

Dag 14: Jimbaran - vertrek (O/-/-)

Na het onbijt heeft u vrij te besteden tot aan de transfer naar de luchthaven. Middags wordt u begeleid naar de luchthaven Ngurah Rai Airport Bali voor uw retourvlucht.

Einde van het programma.

 

Inclusief:
- Hotel accommodatie 3 of 4 sterren
   - Dag  1 – 4    Maya, Ubud *5
   - Dag  4 – 7    Alila, Manggis *5
   - Dag  7 – 9    The Lovina  *4
   - Dag 9 – 12    Matahari, Pemuteran *4
   - Dag 12 – 14  Keraton, Jimbaran
- Privé vervoer, chauffeur en gids gedurende het programma
- Tours en entreegelden zoals genoemd in het programma
- Maaltijden : dagelijks ontbijt in het hotel, overige maaltijden zoals vermeld in het programma
- Drager voor bagage, 1 stuk per persoon
- Lokale gids (Nederlands, Frans, Engels, Duits)
- Mineraalwater gedurende het programma
 
Exclusief:
- Internationale vlucht naar en van Denpasar
- Overige niet vermelde maaltijden en dranken tijdens de lunch
- Toeslag hoogseizoen, Kerst en Oud en Nieuw
- Optionele tours indien gewenst
- Persoonlijke uitgaven en verzekeringen

Tijdens het hoogseizoen geldt een toeslag. Informeer wanneer u tijdens het hoogseizoen wilt boeken!

Meer informatie
tourcode 16-262
Thema American style en luxe
Type reisonderdeel Meerdaagse rondreis
Gebied Bali
Maand van vertrek vrije vertrekdatum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rondreis Bali: Luxe hotels, dorpentochten en wellness op Bali (14 Dagen / 13 Nachten)
Uw waardering