Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Bali collection budget

Venture travels Bali collection budget

Venture travels Bali collection budget

Van alle eilanden van Indonesie is de diversiteit van Bali hotels en resorts het grootst. Dit varieert van eenvoudige hotels tot de meest luxe resorts.

Wij hebben een selectie gemaakt van de best aanbevolen hotels in diverse prijsklassen. U vindt met name de omschrijvingen van de accommodaties. Voor prijzen kunt u contact opnemen. Vaak kunnen we een totaalpakket aanbieden van vluchten, een kort verblijf in een Bali hotel of resort of  als afsluiting van een van de rondreizen op Java

Bali collection hotels budget

Binnen deze categorie vindt u hotels voor een zeer betaalbare prijs. Venture travels kijkt bij de selectie van de Bali selectie met name naar de prijs-kwaliteit verhouding van de diverse hotels en selecteert alleen hotels die hierin gunstig uitvallen. Binnen elke categorie vindt Venture travels het van belang dat de service, de netheid en de voorzieningen passend zijn bij de categorie.

De prijzen variën per seizoen en per kamertype. Voor exacte en actuele prijzen kunt u contact opnemen.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)

 1. Venture travels Bali selection Ubud View Bungalows 6

  Pramana hotels

  Bali Ubud: Ubud View

  Ubud View Bungalows is een eenvoudige, maar goed verzorgde accommodatie dicht bij het levendige centrum van Ubud. Ubud is het centrum van vele attracties en activiteiten zoals de Komaneka Galery, het Monkey forest en en kunst museum Aging Rai. Ubud is tevens bekend om het ambachtelijke houtsnijwerk en kunst.

  Meer info
 2. Venture travels Bali collectie Grand Sindar Indah 2

  Grand Sindar Indah is een hotel met eenvoudige maar goede kamers. Het hotel ligt op loopafstand van het strand van Legian, midden in het gezellige bruisende toeristengebied, maar biedt voldoende rust voor wie daar prijs op stelt.

  Meer info
 3. Venture travels Bali Collection Kuda Laut Bungalows en Diving 4

  Kuda Laut Bungalows en Diving is een kleinschalig resort in Pemuteran, gespecialiseerd in duiken en snorkelen.

  Meer info
 4. Venture travels Bali Collection Puri Kelapa 8

  Puri Kelapa is een accommodatie met 48 kamers en een restaurant waar u kunt ontbijten en eventueel diner kunt hebben. De locatie is op loopafstand van het strand en van de levendige hoofdstraat van Seminyak.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)