Rondreizen Borneo Kalimantan

Borneo Kalimantan is het grootste eiland van Indonesië. Vroeger werk het eiland ook wel Borneo genoemd, waarmee het gehele eiland nog steeds wordt aangeduid. Op het eiland Borneo liggen ook nog Maleisië en Brunei. De meeste regenwouden en ongerepte natuur is te vinden in de binnenlanden van Kalimantan.

Kalimantan, groots en uitgestrekt

Kalimantan is zeer uitgestrekt en het maken van een reis naar het regenwoud en de binnenlanden van Kalimantan kost u dan ook de nodige tijd. De bereikbaarheid van het eiland zelf is goed te noemen, hoewel er wat minder frequent vluchten zijn dan naar andere eilanden van Indonesie. Een reis naar de regenwouden van Kalimantan is dan ook zeker niet voor iedereen weggelegd. U moet bereid zijn wat meer tijd uit te trekken voor de reis. Door de grotere afstanden en soms mindere bereikbaarheid moet u teven rekening houden met wat hogere reiskosten dan bij andere eilanden in de omgeving, dit zowel voor de reis naar Kalimantan toe, als voor het reizen op het eiland zelf.

Voor een reis over het eiland Kalimantan kunt u het beste een aanvraag doen via het offerteformulier, waarna we voor u op maat een reis naar uw wensen kunnen samenstellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren