Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Radha Phala resort en spa

Tour-code
16333
€ 0,00

Radha Phala resort en spa is een modern resort met klassieke bouwstijl. Dit 4-sterren resort heeft vele faciliteiten en men doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Er zijn vele faciliteiten en er is een shuttle dienst naar het centrum van Ubud.

Radha Phala resort en spa

Radha Phala resort en spa is een mooi resort met 24 kamers en kan zich met trots een 4-sterren accommodatie noemen. Het complex is modern met een klassiek design. Radha Phala is rustig gelegen buiten Ubud en er is een regelmatige shuttledienst naar het centrum van Ubud.

Wanneer u volledig tot rust wilt komen is dit een ideale accomodatie. Voor Radha Phala resort en spa is niets te veel om het u naar de zin te maken; het hotel biedt uitstekende service en faciliteiten.

More Information
tourcode 16333
Bali collection locatie Ubud
Bali collection categorie middenklasse
Write Your Own Review
You're reviewing:Radha Phala resort en spa
Your Rating
We found other products you might like!