Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Cempaka Belimbing villas

Cempaka Belimbing villas is landelijk gelegen en telt 16 kamers in diverse varianten en met allen een andere ligging en uitzicht. Het hotel is gebouwd tegen de bergrug en heeft daardoor prachtig uitzicht over de vallei. De ligging is rustig, ver vanaf de grote toeristen gebieden, ideaal voor wie het echte Bali wil ervaren.

Cempaka Belimbing villas

Cempaka Belimbing villas is een accomodatie met 16 kamers. Een deel van de kamers ligt rondom het zwembad, tegen de berg gebouwd met prachtig uitzicht over de vallei. Een ander deel van de kamers ligt gescheiden door de oprijlaan met uitzicht over prachtige rijstvelden. Deze kamers zijn ruim en traditioneel gebouwd, een hoog dak met waaier geeft hier verkoeling. De andere kamers hebben airco. Vanuit het restaurant is een prachtig uitzicht over het hotel, het zwembad en de vallei.

Cempaka villas is gelegen in een rustig gebied tussen de rijstvelden. Deze locatie is uitemate geschikt voor mensen die willen ontsnappen aan de hectiek van alle dag en die kunnen genieten van cultuur, bezienswaardigheden en romantiek. Tegenover het hotel kunt u een trekking doen door de eco kwekerij waar u kunt zien hoe diverse kruiden, koffie, cacao en bananen groeien, de tocht eindigt midden tussen de rijstterrassen.

Meer informatie
tourcode 163233
Bali collection locatie Belimbing
Bali collection categorie middenklasse
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cempaka Belimbing villas
Uw waardering