Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Vliegtickets

vertrekdatum heenreis
vertrekdatum terugreis

Vliegtickets

U kunt prijs opvragen voor vliegtickets, zowel in combinatie met een (rond)reis als ook losse tickets. Vul de gevraagde gegevens in en wij bieden u de best passende vlucht aan.

Vraag offerte aan

Tickets voor uw rondreis of losse vliegtickets

U kunt prijs opvragen voor vliegtickets, zowel in combinatie met een (rond)reis als ook losse tickets. Vul de gevraagde gegevens in en wij bieden u de best passende vlucht aan.

Prijzen en beschikbaarheid van vliegtickets wijzigen dagelijks

Om u de de gevraagde beschikbaarheid en prijs te kunnen garanderen kunnen we de tickets voor u enige tijd in optie nemen zodat u enige heeft.
We hebben daarvoor van u nodig de namen van de reizigers zoals vermeld in het paspoort.
De namen kunt u bij de opties invullen. Deze service bieden wij u kostenloos en vrijblijvend aan.

Binnenlandse vluchten en lokale airlines

Voor Venture travels is het meestal mogelijk lokale vluchten te boeken die u zelf in Europa niet kunt boeken. Soms is het wenselijk of noodzakelijk met lokale airlines te vliegen omdat deze de enige verbinding bieden, of omdat er een aanzienlijk prijsvoordeel is te behalen.

Black list en white list voor airlines

Alle reguliere airlines die we in Nederland en België mogen aanbieden als reisorganisatie dienen op de zogenaamde 'White List' te staan.
Het is heel goed mogelijk dat lokale airlines niet op deze 'White List' staan vermeld. Reden kan zijn dat ze niet aan de voorschriften en eisen kunnen voldoen. Meer aannemelijk is echter dat men de procedures niet heeft aangevraagd omdat er toch niet op Europa wordt gevlogen.
Dit betekent wel dat wij deze vluchten alleen op eigen risico mogen aanbieden.
Het niet voorkomen van een airline op de 'White List' wil dus vaak geenszins zeggen dat de airline niet veilig zou zijn om te vliegen. Wel dient u zich als reiziger bewust te zijn dat de verantwoordelijkheden dan anders liggen!
Meer informatie
tourcode 250
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vliegtickets
Uw waardering