Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Sri Phala Resort en Villa

Tour-code
16329
€ 0,00

Sri Phala Resort en Villa is een sfeervolle accommodatie gelegen in een prachtige tuin op loopafstand van het strand van Sanur. Het complex is sfeervol en goed verzorgd en telt 41 kamers.

Sri Phala Resort en Villa

Sri Phala Resort en Villa is een sfeervol hotel met 41 kamers en villas, verdeeld over twee lagen. Er zijn villa's met twee etages en twee slaapkamers, waarvan één met dubbel bed en één met aparte bedden. Beide kamers hebben een aparte badkamer waardoor deze bungalows uitstekend geschikt zijn als familie villa. Standaard kamers zijn goed uitgerust. Er is centraal in het complex een restaurant waar 's-morgens een sfeervol ontbijdbuffet klaar staat.

Het resort is in 2012 gerenoveerd en gelegen in een prachtige tuin met diverse waterpartijen en zwembaden. Via de achteruitgang is het strand  en de gezellige boulevard van Sanur op loopafstand, ook op loopafstand zijn restaurants te vinden.

Meer informatie
tourcode 16329
Bali collection locatie Sanur
Bali collection categorie middenklasse
Hotel bijzonderheden Er is een achteruitgang (tot 20.uur geopend) dicht bij het strand en boulevard.