Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Adi Dharma villas

Adi Dharma villas is centraal gelegen vlakbij het bruisende centrum en niet ver van het strand. Het complex is goed verzorgd en er zijn vele faciliteiten. Er kan tevens gebruik gemaakt worden van de faciliteiten van het achter gelegen hotel.

Adi Dharma villas

Adi Dharma villas bestaat uit een complex met 37 kamers/villas, goed verzorgd en met uitgebreide faciliteiten. Faciliteiten kunnen worden gedeeld met Adi Dharma Hotel, wat er achter is gelegen. Het complex is gunstig gelegen op loopafstand van het centrum en ook het strand is niet ver. U kunt dit lopen, maar er is ook een shuttle service. Er zijn uitgebreide recreatiemogelijkheden beschikbaar. Het comples heeft een mooie tuin met zwembad en diverse bars en een restaurant. De kamers zijn voorzien van airco.

Meer informatie
tourcode 16325
Bali collection locatie Kuta
Bali collection categorie middenklasse
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Adi Dharma villas
Uw waardering