Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Sadara boutique beach resort

Sadara boutique beach resort is een prachtig boutique resort. Niet al te groot, met veel voorzieningen en prachtig gelegen direct aan het strand en snel bereikbaar vanaf de luchthaven.

Sadara boutique beach resort

Sadara boutique beach resort is een heel complete accommodatie. Dit boutique resort is aan het strand gelegen zodat u direct vanaf het terrein van het hotel het strand kunt oplopen. Wanneer u liever op het terrein van het hotel blijft kunt u daar genieten van het heerlijke zwembad en de prachtige tuin. Sadara boutique beach resort heeft 80 kamers. De kamers zijn ruim, hebben uitstekend internet en beschikken over een balkon of terras. Inhet restaurant wordt dagelijks een ontbijtbuffet voor u klaargemaakt.

Het hotel ligt niet ver van het centrum. Langs de achtergelegen weg vindt u restaurants en diverse winkeltjes. Via de nieuwe tolweg is het vliegveld in ca. 30 minuten te bereiken.

Meer informatie
tourcode 16331
Bali collection locatie Tanjung Benoa / Nusa Dua
Bali collection categorie middenklasse
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sadara boutique beach resort
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!