Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Aneka Lovina Villas en Spa

Tour-code
16327
€ 0,00

Aneka Lovina Villas en Spa in Lovina is gelegen aan het strand en telt 59 villas die in twee lagen zijn gebouwd. Het hotel is in Balinese stijl met kleurig houtsnijwerk versierd. De kamers zijn voldoende ingericht en het complex biedt een goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Aneka Lovina Villas en Spa

Aneka Lovina Villas en Spa in Lovina is gelegen aan het strand en telt 59 villas die in twee lagen zijn gebouwd. Het hotel is in Balinese stijl met kleurig houtsnijwerk versierd. De kamers zijn voldoende ingericht en het complex biedt een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Het stadscentrum is circa 10 kilometer verwijderd en men kan met de taxi service naar het centrum. Direct in de buurt van het hotel is het Lovina Strand Monument, Lovina strand en Yudha Mandala Tama monument. Het hotel biedt alle faciliteiten zodat het niet direct nodig is naar het stadscentrum te gaan wanneer u daar geen behoefte aan heeft.

More Information
tourcode 16327
Bali collection locatie Lovina
Bali collection categorie middenklasse
Write Your Own Review
You're reviewing:Aneka Lovina Villas en Spa
Your Rating
We found other products you might like!