Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

De munut Balinees Resort

De munut Balinees Resort is een goed verzorgd kleinschalig hotel met 18 kamers. Het resort heeft een mooie rustige tuin en ligt niet ver van het levendige Ubud. De vele voorzieningen maken een verblijf in De Munut tot een aangename ervaring.

De Munut Balinees Resort

De munut Balinees Resort in Ubud is een kleinschalig hotel met prettige voorzieningen en een praktische ligging in het bruisende Ubud. Het resort telt 18 kamers en is in 2014 gerenoveerd. Er zijn kamers met een prachtige buitendouche en bad met veel privacy. Het complex is gebouwd in Balinese stijl.

Er zijn wellnessfaciliteiten en massage, het zwembad in de prachtige tuin verzekeren u een ontspannen verblijf in De Munut. Wanneer u behoeft heeft het centrum van Ubud te bezoeken is dit binnen handbereik, met allen bezienswaardigheden en activiteiten die Ubud te bieden heeft.

Het hotel verzorgt autoverhuur en fietsverhuur.

Meer informatie
tourcode 16332
Bali collection locatie Ubud
Bali collection categorie middenklasse
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De munut Balinees Resort
Uw waardering