Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Adirama beach hotel

Adirama beach hotel ligt op een rustige plaats aan het strand. Dit hotel biedt vele faciliteiten geconcentreerd rondom het centrale zwembad en de weelderige tuin met diverse decoratieve elementen. Hoewel in lokale stijl gebouwd is een Nederlandse hand hierin te herkennen wat betreft de inrichting en voorzieningen.

Adirama beach hotel

Adirama beach hotel is gelegen vlak aan het strand van Lovina. Er zijn uitgebreide voorzieningen op het terrein, dat bestaat uit een centraal gelegen zwembad en bar, met direct daar omheen de kamers. De inrichting is met veel bamboe materialen. Het complex heeft 23 kamers waardoor de sfeer persoonlijk is. Het hotel heeft een Nederlandse eigenaar en is daardoor erg in trek bij Nederlandse gasten. Het stadscentrum is ca. 15 kilometer rijden. In dit rustige buitengebied vindt u natuurlijk het heerlijke strand, maar ook het Lovina Strand monument, en Banjar heetwaterbron.

Meer informatie
tourcode 16326
Bali collection locatie Lovina
Bali collection categorie middenklasse
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Adirama beach hotel
Uw waardering