Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Nesa Sanur hotel Bali

Tour-code
16328
€ 0,00

Nesa Sanur hotel Bali is een kleinschalige accommodatie, centraal maar toch heel rustig gelegen in Sanur. Het centrum en strand zijn op loopafstand te vinden. Het complex kent een modern deel en een deel in traditionele Balinese bouwstijl.

Nesa Sanur hotel Bali

Nesa Sanur hotel Bali is een goed verzorgde accommodatie met 18 kamers. De standaard kamers zijn modern in een moderne architectuur, daarnaast kent het hotel ook een gedeelte in Balinese stijl. De locatie is prettig dicht bij het centrum en het strand, hetgeen beiden op loopafstand is. Met name voor een kort verblijf is Nesa Sanur hotel Bali een prima keuze. Het restaurant is via een aparte ingang te bereiken.

Meer informatie
tourcode 16328
Bali collection locatie Sanur
Bali collection categorie middenklasse