Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Tonys Villas Seminyak

Tonys Villas Seminyak is een heerlijke accommodatie met vriendelijk personeel. Het complex heeft een prachtige tuin en is een oase van rust op korte loopafstand van het centrum en het strand.

Tonys Villas Seminyak

Tonys Villas Seminyak is een opvallend rustige locatie terwijl de levendige hoofstraat op steenworp afstand ligt. Er zijn 31 bungalows en villas. De bungalows liggen in de sfeervolle tuin en zijn uitgerust met buitendouche en balkon. De villas hebben een afgesloten tuin met privé pool en bieden nog volledige privacy voor de gasten door de aparte ingangspoort bij elke villa. Als extra service zijn in de kamers diverse muggensprays aangeboden, zodat u hiervoor niet naar de winkels hoeft bij aankomst.

Er zijn diverse faciliteiten zoals wellness en spa en massage. Het ruime restaurant biedt voor het ontbijt keuze uit diverse menu's die aan tafel worden geserveerd.

Tonys Villas is centraal gelegen vlakbij de gezellige hoofdstraat en niet ver vanaf het strand.

Meer informatie
tourcode 16330
Bali collection locatie Sanur
Bali collection categorie middenklasse
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tonys Villas Seminyak
Uw waardering