Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Rondreis Bali: Prachtig Bali (12 dagen, 11 nachten)

Tour-code
16256
€ 1.017,28
Datum
Reisschema: Denpasar – Ubud – Lovina –Munduk – Seminyak – Legian - Denpasar.

Rondreis Bali: Prachtig Bali. Deze rondreis in Indonesie is een perfecte combinatie van activiteiten en ontspanning. Tijdens diverse culturele uitstapjes bezoekt u een aantal beroemde tempels, maakt u kennis met de lokale bevolking bij bezoek aan steden en dorpjes en krijgt u natuurlijk vele prachtige rijstvelden en plantages te zien. Ook brengt u een bezoek aan een heilige zoetwaterbron bij de tempel van Tanah Lot en krijgt u de kans om dolfijnen in het wild te zien. Maak kennis met het hedendaagse leven op Bali, buiten het toeristische gebied in het dorpje Tunjuk, waar de boeren aan het werk zijn en de kinderen naar school gaan.

Rondreis Bali: Prachtig Bali (12 dagen)

 

Dag 1: Denpasar - Ubud (-/-/-)

Uw rondreis in Indonesie start bij aankomst op de luchthaven van Denpasar, waar u welkom wordt geheten door uw gids. Transfer naar uw hotel in Ubud, waarna de rest van de dag vrij te besteden is.
Overnachting in Ubud. 

Dag 2: Ubud (O/-/-)

Vrij te besteden bij het hotel in Ubud. U kunt bijkomen van de reis en het eiland Bali verkennen.
Overnachting in Ubud. 

Dag 3: Ubud: Barong dans - stadstocht met ambachten (O/-/-)

Na het onbijt vertrekken we voor een Barong dans.  Dit is een uitdrijvingsdans, de personificatie van de krachten van het goede die vechten tegen het kwade.  Daarna bezoeken we het stadje Ubud waar u de kunsten van de lokale bevolking kunt zien, zoals schilderen, houtsnijden en zilversmeden. In de middag keren we terug naar het hotel, de avond is vrij te besteden.
Overnachting in Ubud. 

Dag 4: Ubud (O/-/-)

De vierde dag van uw rondreis in Indonesie is vrij te besteden. U kunt de vele attracties van het stadje bekijken zoals de traditionele markt, het lokale paleis, de levensstijl van de bewoners van Ubud ervaren en het museum in Ubud bekijken.
Overnachting in Ubud. 

Dag 5 Ubud - Besahkih - Kintamani - Lovina (O/-/-)

We vertrekken vanuit Ubud en bezoeken de rijstterrassen in Tegalalang, de heilige waterbronnen bij Tirta Empul en de moedertempel Besakih. Besakih is de grootste en meest vereerde tempel op Bali, toegewijd aan drie grote Hindoe goden: Brahma (de schepper,) Wisnu (de beschermer) en Ciwa (de vernietiger). Tegen de middag komen we aan in Kintamani, waar we de lunch zullen gebruiken terwijl we kunnen genieten van het schitterende uitzicht over het meer en de vulkaan Batur. Na de lunch gaan we naar de Penulisan tempel en rijden door Singaraja. Tenslotte zullen we bij het schitterende strand van Lovina aankomen.
Overnachting in Lovina. 

Dag 6 Lovina - Munduk (O/L/-)

Een aanrader in Lovina is om vroeg op te staan en met een lokale vissersboot mee te gaan de zee op. In dit gebied leven veel dolfijnen, dus met een beetje geluk komt u ze tegen. Na het onbijt start het programma en brengen we een bezoek aan de heetwaterbronnen bij het dorpje Banjar, waarna we naar de oude haven van Singaraja zullen gaan om rond te kijken op de traditionele markt. We rijden verder naar Munduk, waar prachtige tropische plantages met vanille, kruidnagelen, cacaou en koffie te vinden zijn. 
Overnachting in Munduk. 

Dag 7: Munduk - Bedugul - Tanah Lot - Seminyak (O/L/-)

Vandaag maken we een wandeling langs dorpjes, rijstvelden en plantages van diverse exotische (en typisch balinese) gewassen. Hierna brengen we een bezoek aan de Ulundanu tempel, die in Lake Bratan ligt. U brengt een bezoek aan de markt van Bedugul – na de lunch vervolgen we de weg voor een bezoek aan de bekende tempel van Tanah Lot. De tempel van Tanah Lot wordt al sinds lange tijd gezien als een heilige plaats omdat er in de tempel een zoetwaterbron is, terwijl de tempel zelf in zee ligt. Bij de tempel van Tanah Lot kunt u genieten van een schitterende zonsondergang, waarna we de rondreis in Indonesie vervolgen naar Seminyak. De avond is vrij te besteden.
Overnachting in Seminyak. 

Dag 8: Seminyak (O/-/-)

Deze dag van uw rondreis op Bali is vrij te besteden in. U kunt naar het strand gaan of op ontspannen manier de winkels en restaurants bezoeken.
Overnachting in Seminyak/Jimbaran. 

Dag 9 Seminyak - Tunjuk - Legian (O/L/-)

Na het ontbijt vertrek u naar het dorpje Tunjuk, net buiten het toeristische gebied, waar u de activiteiten van de boeren en het hedendaagse leven kunt zien. We bezoeken de plaatselijke school en ontmoeten de kinderen. Ook kunt u samen met de boeren rijst planten en tussen de rijstvelden lopen. De lunch gebruiken we in het dorp, later in de middag komen we aan bij het hotel in Legian. De avond is vrij te besteden om in één van de gezellige restaurantjes te dineren.
Overnachting in Legian. 

Dag 10 Legian - Jimbaran - Legian (O/-/D)

De ochtend is vrij te besteden in Legian. 's Middags bezoeken we de Uluwatu tempel, een prachtige tempel die zich bovenop een klif bevindt. Na genoten te hebben van het schitterende uitzicht bij de tempel bezoeken we het plaatsje Uluwatu, waar u een traditionele Kecak dans kunt aanschouwen. Op het strand van Jimbaran wordt een diner met vis geserveerd. Na het diner keren we terug naar Legian.
Overnachting in Legian. 

Dag 11: Legian (O/-/-)

Vandaag is vrij te besteden. U kunt naar Legian gaan, of het nabij gelegen bruisende Kuta bezoeken.
Overnachting in Legian. 

Dag 12: Legian - Denpasar - Vertrek (O/-/-)

Na het ontbijt heeft u een vrij programma totdat u word opgehaald voor uw vertrek naar de luchthaven van Denpasar.

Einde van het prgramma.

LET OP: tijdens het hoogseizoen geldt een toeslag. Informeer hiervoor wanneer u in het hoogseizoen wilt reizen!

 

Inclusief:
- Hotel accommodatie in de categorie *** of ****, gebaseerd op gedeelde tweepersoonskamers
-        Dag 1 – dag 5, Wana Hotel Ubud
-        Dag 5 -  dag 6, Aneka Lovina
-        Dag 6 – dag 7, Munduk Sari Garden Villa Munduk
-        Dag 7 – dag 9, Tonys Villa Seminyak
-        Dag 9 – dag 12, Keraton Jimbaran
        of gelijkwaardig indien niet beschikbaar.
- Transfer van en naar de luchthaven en alle vervoer en landarrangementen zoals genoemd in het programma
- Rondreis en toegang tot alle onderdelen zoals vermeld in het programma
- Maaltijden zoals vermeld (O=ontbijt / L=Lunch / D=diner)
- Bagage porters, voor één stuk bagage per persoon
- Lokale gids tijdens activiteiten
- Dagelijks mineraalwater
Exclusief:
- (Internationale) vluchten van en naar Denpasar
- Verzekeringen
- Drankjes tijdens de lunch en diner en overige niet vermelde maaltijden
- Hoogseizoen toeslagen gedurende de zomer en bepaalde data rond kerst en nieuwjaar
- Fooien, telefoonkosten, wasserette,  camera permits en overige kosten van persoonlijke aard
- overige niet vermelde uitgaven

More Information
tourcode 16256
Thema Cultuur en cultureel erfgoed
Type reisonderdeel Meerdaagse rondreis
Gebied Bali
Maand van vertrek vrije vertrekdatum
Write Your Own Review
You're reviewing:Rondreis Bali: Prachtig Bali (12 dagen, 11 nachten)
Your Rating
We found other products you might like!