Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Soori Villas

Tour-code
16343
€ 0,00

Soori Villas telt 48 villas, verdeeld over twee etages. Werkelijk alles aan dit resort is verbazingwekkend mooi. De service is zoals dat van een resort op dit niveau verwacht mag worden: niet opdringerig maar constant alert en aanwezig. De locatie aan het stand geeft een geweldig uitzicht over de zee vanuit de kamers aan deze zijde. Tegenover de toegangsweg liggen kamers met dezelfde luxe met uitzicht op prachtige rijstvelden.

Soori Villas

Soori telt 48 villas, verdeeld over twee etages. Werkelijk alles aan dit resort is verbazingwekkend mooi. Al bij binnenkomst en ontvangst bij de receptie wordt u gegrepen door het prachtige moderne design met de zee op de achtergrond. De kamers zijn zeer royaal met weer hetzelfde prachtige design..

De kamers hebben een privé zwembad en een zeer goed uitgeruste badkamer. De service is zoals dat van een resort op dit niveau verwacht mag worden: niet opdringerig maar constant alert en aanwezig, roomservice meerdere malen per dag. De locatie aan het stand geeft een geweldig uitzicht over de zee vanuit de kamers aan deze zijde. Tegenover de toegangsweg liggen kamers met dezelfde luxe met uitzicht op prachtige rijstvelden.

De combinatie van dit alles maakt dat uw verblijf hier op alle gebieden geweldig zal zijn.

More Information
tourcode 16343
Bali collection locatie Tabanan
Bali collection categorie luxe
Write Your Own Review
You're reviewing:Soori Villas
Your Rating
We found other products you might like!