Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Bali Tropic resort en spa

Tour-code
16344
€ 0,00

Bali Tropic resort en spa is een prachtig ontworpen resort met 150 kamer. Bali Tropic resort en spa is direct aan het strand gelegen en biedt uitgebreide faciliteiten. De vriendelijke en klantgerichte service maken dat dit hotel u zeker zal bevallen.

Bali Tropic resort en spa

Bali Tropic resort en spa is een werkelijk prachtig ontworpen resort in tijdloos traditioneel Balinees design. Het complex heeft 150 kamers verdeeld over een aantal prachtige gebouwen in de prachtige tuin.

Bali Tropic resort en spa ligt direct aan het strand en in de nabijheid van diverse winkels in de straat achter het complex.

Bali Tropic resort en spa heeft uitgebreide faciliteiten en biedt diverse recreatiemogelijkheden zoals kano, dartbord, minigolf, windsurfen, snorkelen en dergelijke. Samen met de gastvrije service maakt dit een ideale locatie om heerlijk te genieten.

More Information
tourcode 16344
Bali collection locatie Tanjung Benoa / Nusa Dua
Bali collection categorie luxe
Write Your Own Review
You're reviewing:Bali Tropic resort en spa
Your Rating
We found other products you might like!