Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

The Kayon Jungle Resort

Pramana hotels

Bali Ubud: The Kayon Jungle Resort

Het Kayon Jungle Resort is bedacht voor reizigers die naar een luxe natuuroord zoeken. Het resort ligt bij het traditionele dorp Bresela, Payangan en ligt op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Ubud. Het ontwerp van het resort is bedacht door de jonge Balinese conceptartiest Nengah Sajana. Deze is geïnspireerd door de rijstterrassen van Tegalalang, dit is terug te zien in het gelaagde zwembad. Het zwembad geeft de indruk van deze rijstterrassen.

The Kayon Jungle Resort

Het Kayon Jungle Resort biedt een buiten zwembad, omgeven door tropisch groen, net buiten Ubud. Het Kayon Jungle Resort heeft eigen spa- en fittnessvoorzieningen. Het resort ligt bij het traditionele dorp Bresela, Payangan en ligt op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Ubud. Het ontwerp van het resort is bedacht door de jonge Balinese conceptartiest Nengah Sajana. Deze is geïnspireerd door de rijstterrassen van Tegalalang, dit is terug te zien in het gelaagde zwembad. Het zwembad geeft de indruk van deze rijstterrassen. U kunt elke dag beginnen met een ontbijtbuffet of een à-la-carteontbijt. Het resort beschikt over een bar en een restaurant. Het resort heeft 38 kamers.
Het paleis en de markt van Ubud liggen op 10 km van The Kayon Jungle Resort en het is 11 km naar het beroemde apenbos van de stad. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven Ngurah Rai, op 38 km van het resort. 

Meer informatie
tourcode 18448
Bali collection locatie Gianyar-Ubud regio
Bali collection categorie luxe
Hotel bijzonderheden Dit resort hecht grote waarde aan uw welzijn en aan uw rust tijdens uw verblijf. Om de rust te waarborgen is dit resort niet geschikt voor kinderen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The Kayon Jungle Resort
Uw waardering