Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Adiwana Monkey Forest

Adiwana hotels

Adiwana Monkey Forest - een heerlijke plek in het centrum van Ubud

Soms kom je ze tegen, van die pareltjes op bijzondere plaatsen. Adiwana Monkey Forest is zo'n pareltje. Zo ongeveer geheel nieuw opgebouwd, naar de moderne eisen van de tijd, op een plek van vroeger tijden: in het hart van het prachtige Ubud.

Het resort kent 21 kamers waar u helemaal tot rust kunt komen. Voor de maaltijden kunt u terecht bij het aangrenzende trendy restaurant wat speciaal voor u is gereserveerd, maar ook toegankelijk voor passanten die langskomen voor een kopje koffie of lunch. Zo is er altijd wat te beleven wanneer u verblijft inAdiwana Monkey Forest, terwijl in het resort een prettige rust heerst.

Adiwana Monkey Forest, een plek van rust in het hart van Ubud

Gelegen in het liefelijke gebied van Ubud geniet Adiwana Monkey Forest een dominerende positie in het winkelgebied, spa's en natuur en cultuur centrum van Bali. 
Adiwana Monkey Forest ligt op slechts 750 meter van het stadscentrum en 36 kilometer van de luchthaven. Met zijn vier sterren trekt dit resort elk jaar weer talloze reizigers.

Adiwana Monkey Forest, gevoel van luxe

Het resort telt 21 kamers, die allemaal smaakvol en robuust zijn ingericht en voor zien van gratis WIFI. Bijzonder is de prachtige echte schildering in de kamers boven het bed, wat een luxe uitstraling geeft. Op de kamers is koffie, thee en mineraalwater aanwezig. Op het resort zijn spa en massage faciliteiten waar u heerlijk tot rust kunt komen na ee drukke dag.
Voor welke reden u ook bezoekt, Adiwana Monkey Forest is altijd een excelente keuze.

Meer informatie
tourcode 19476
Bali collection locatie Ubud
Bali collection categorie luxe
Hotel bijzonderheden 21 kamers, uitstekende service.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Adiwana Monkey Forest
Uw waardering