Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

The Kayon Resort

Pramana hotels

Bali Ubud: The Kayon Resort

The Kayon Resort telt 23 kamers en is gebouwd tegen de rotsen waarbij de rustgevende stroom van de rivier voor een compleet relaxte sfeer zorgt. The Kayon heeft vele faciliteiten en is een weldaad voor wie even helemaal tot rust wil komen in deze geweldige omgeving.

The Kayon Resort

The Kayon Resort is schitterend gelegen in Ubud, gebouwd tegen de berg met uitzicht op de vallei met een rivier die zich een weg baant door de rotsen. Vanaf het terras heeft u uitzicht op de waterval. Het resort ligt niet ver van het centrum van Ubud, een levendige stad met veel bezienswaardigheden.

The Kayon is een modern resort van slechts enkele jaren oud en heeft een moderne en luxe design, geheel aangepast aan de omgeving waarin het is gelegen. De lobby ligt te op het niveau van de straat, terwijl de kamers zijn verdeeld over lager gelegen etages in de vallei. Het The Kayon Resort heeft 23 kamers waardoor de persoonlijke aandacht zeker gewaarborgd is.

Naast de vele faciliteiten die The Kayon Resort te bieden heeft, blinkt dit resort vooral uit door de superieure service om het verblijf van de gasten aangenaam te maken. Hierdoor bent u verzekerd van een geweldig verblijf in The Kayon Resort!

Meer informatie
tourcode 16345
Bali collection locatie Ubud
Bali collection categorie luxe
Hotel bijzonderheden Minimum leeftijd voor gasten is 12 jaar. Het plaatsen van een extra bed is afhankelijk van het kamertype.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The Kayon Resort
Uw waardering