Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Segara Village Hotel

Tour-code
16342
€ 0,00

Segara Village Hotel is perfect gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Sanur. Het resort beschikt over 120 kamers verdeeld over diverse 'villages' met elk hun eigen stijl. Doordat de diverse villages in de grote tuin enigszins gescheiden liggen blijft het kleinschalige karakter van het resort behouden. Er zijn vele faciliteiten en uitstekende service.

Segara Village Hotel

Segara Village Hotel is perfect gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Sanur. Het resort beschikt over 120 kamers verdeeld over diverse 'villages' met elk hun eigen stijl, de vele faciliteiten zijn beschikbaar voor alle gasten van het complex.

De inrichting van de kamers is stijlvol en geeft het resort een prachtige ambiance. De diverse villages zijn gelegen in de royale tuin, wat uniek te noemen is op deze locatie aan het strand en zo dicht bij het centrum.

De prima service zorgt er samen met de vele faciliteiten en prachtige uitstraling voor dat u een heerlijk verblijf zult hebben.

Meer informatie
tourcode 16342
Bali collection locatie Sanur
Bali collection categorie luxe