Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Meerdaagse rondreizen op Sulawesi

Rondreizen op Sulawesi, inclusief accommodaties, exclusief (internationale) vluchten.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

7 item(s)

 1. Venture travels route rondreis Sulawesi van zuid naar centraal Sulawesi 10 dagen
  € 744,00

  Rondreis Sulawesi: Van zuidelijk naar centraal Sulawesi (10 dagen – 9 nachten)

  Reisschema: Makassar – Rammang-Rammang – Pare-Pare – Toraja – Lemo – Suaya – Londa – Kete Kesu – Batutumonga – Bori – Pendolo – Tentena – Palu – Dongala – Palu.

  Deze rondreis op Sulawesi begint in Makassar, met ruim een miljoen inwoners de grootste stad op Sulawesi. U bezoekt Toraja, waar de overledenen op bijzondere wijze worden begraven en herdacht. Vanuit Toroja brengt u een bezoek aan diverse kleinere plaatsen zoals Lemo, Suaya, Londa en Kete Kesu, waar u kunt zien hoe het er in het dagelijks leven aan toe gaat op Sulawesi. Via een route langs karakteristieke rijstvelden en schitterenden natuur vervolgt u de rondreis op Sulawesi naar Bori en Pendolo, om uiteindelijk in Palu te arriveren. Samen met uw gids leert u het eiland Sulawesi in 10 dagen kennen, een ervaring om nooit te vergeten.

  Meer info
 2. Rondreis Zuidelijkj Sulawesi Venture travels
  € 554,00

  Rondreis Sulawesi: Zuidelijk Sulawesi (9 dagen / 8 nachten)

  Reisschema: Makassar – Rammang-Rammang – Pare-Pare – Toraja – Lemo – Suaya – Londa – Kete Kesu – Batutumonga – Bori – Sengkang – Bira – Tana Beru – Kajang – Makassar.

  Deze rondreis op Sulawesi brengt u naar de mooite plaatsen van Zuidelijk Sulawesi. Diverse kleine dorpjes worden bezocht waar u het dagelijks leven van de lokale bevolking kunt ervaren, maar ook krijgt u een goede indruk van het leven in de grotere steden. U reist door schitterende natuurgebieden en rijstvelden en u brengt een bezoek aan een stad tussen twee vulkanen. Maak kennis met lokale kooplieden op de drijvende markt en geniet van de zonsondergang op de parelwitte stranden van Sulawesi. In Kajang kunt u een bezoek brengen aan de Kajang-stammen, een unieke ervaring die zeker aan te raden is. De rondreis op Sulawesi eindigt in Makassar.

  Meer info
 3. Venture travels Trans Sulawesi tour route
  € 1.469,00

  Rondreis Sulawesi: Trans Sulawesi tour (20 dagen – 19 nachten)

  Reisschema: Makassar – Rammang-Rammang – Bira – Watampone – Sengkang – Enrekang – Toraja – Kete Kesu – Pendolo – Tentena – Palu – Donggola – Marisa – Gorontalo – Tomohon – Bunaken – Manado.

  Deze rondreis op Sulawesi brengt u over het gehele eiland Sulawesi. Vanaf de hoofdstad Makassar reist u naar het beroemde Toraja gebied, waar de overledenen op bijzondere wijzen begraven en herdacht worden. U bezoekt diverse kleine dorpjes, waar u het dagelijks leven van de lokale bevolking kunt ervaren. Onderweg kunt u genieten van schitterende uitzichten over de rijstvelden en de schoonheid van het vruchtbare land proeven en ruiken. De rondreis op Sulawesi brengt u via centraal Sulawesi en Donggala naar het Noorden, naar het bloemrijke Tomohon, gelegen tussen twee actieve vulkanen. De rondreis eindigt in Manado, de hoofdstad van noord Sulawesi. Vlakbij Manado ligt Bunaken, een waar duikersparadijs vanwege de vele koralen en tropische vissen die hier te vinden zijn.

  Meer info
 4. Venture travels rondreis Sulawesi, Toraja en Bali routekaart
  € 1.950,00
  Reisschema: Amsterdam - Makassar - Rammang Rammang - Makassar - Pare Pare - Toraja - Lemo - Suaya - Londa - Kete Kesu - Batutumonga - Palapo - Sengkang - Bira - Liukan eiland - Bira - Makassar - Seminyak Bali - Amsterdam

  Deze tocht laat u de mooiste plekken van Sulawesi, het vroegere ‘Celebes’ zien. Makassar, het geografische middelpunt van Indonesië, is met recht een wereldstad. Vanaf Makassar bezoekt u het schilderachtige gebied bij Rammang Rammang met de bijzondere kalkstenen rotsen. Een schilderachtig, maar mysterieus decor doe u de krachten van de natuur beseffen. Dwars door het gebied waar u zich als enige westerling waant komt u aan in het overwegend Christelijke Toraja gebied. Een koelere plek in de bergen met een enorme historie en een bewaard gebleven eigenheid overgoten met de moderne tijd en techniek. Maak kennis met de honderden jaren oude gebruiken en even oude en bijzondere rotsgraven, de prachtige natuur en de bijzondere bouwstijl. Na Toraja brengt u ook een bezoek aan de drijvende huizen op het Tempe meer. U zult schitterende stranden zien bij Bira en overnachten op het het eiland Liukang, werkelijk een paradijsje op aarde. De tocht eindigt weer in Makassar waar u vertrekt naar uw volgende bestemming op het prachtige eiland Bali. Hier verblijft u 5 nachten in Tonys Villas in Seminyak.

  Meer info
 5. Venture travels rondreis Zuid Sulawesi en Toraja 11 nachten - 10 dagen
  € 549,00
  Reisschema: Makassar - Rammang Rammang - Makassar - Pare Pare - Toraja - Lemo - Suaya - Londa - Kete Kesu - Batutumonga - Palapo - Sengkang - Bira - Liukan eiland - Bira - Makassar

  Deze tocht laat u de mooiste plekken van Sulawesi, het vroegere ‘Celebes’ zien. Makassar, het geografische middelpunt van Indonesië, is met recht een wereldstad. Vanaf Makassar bezoekt u het schilderachtige gebied bij Rammang Rammang met de bijzondere kalkstenen rotsen. Een schilderachtig, maar mysterieus decor doe u de krachten van de natuur beseffen. Dwars door het gebied waar u zich als enige westerling waant komt u aan in het overwegend Christelijke Toraja gebied. Een koelere plek in de bergen met een enorme historie en een bewaard gebleven eigenheid overgoten met de moderne tijd en techniek. Maak kennis met de honderden jaren oude gebruiken en even oude en bijzondere rotsgraven, de prachtige natuur en de bijzondere bouwstijl. Na Toraja brengt u ook een bezoek aan de drijvende huizen op het Tempe meer. U zult schitterende stranden zien bij Bira en overnachten op het het eiland Liukang, werkelijk een paradijsje op aarde. De tocht eindigt weer in Makassar.

  Meer info
 6. Venture travels Bastianos Bunaken duikresort kaart
  € 265,00

  Bastianos Bunaken duikresort all inclusive (3 tot 14 nachten)

  Bastianos Bunaken duikresort is een unieke combinatie van een all inclusive resort en duiken. Bastianos Bunaken duikresort is gelegen bij Bunakan, Noord Sulawesi.  Het gebied behoort tot de mooiste duiklocaties te wereld, zowel voor snorkelen als voor gecertificeerde duikers.

  Bastianos bunaken duikresort biedt alle faciliteiten die nodig zijn bij het duiken, dat maakt dat Bastianos met name voor duikers een gewilde accommodatie is voor een korter of langer verblijf.

  Alle PADI cursussen zijn beschikbaar bij Bastianos Bunaken duikresort, van beginner tot aan divemaster niveau, evenals diverse gespecialiseerde cursussen op aanvraag.

   

  Meer info
 7. Venture travels Bastianos duikresort Lembeh kaart
  € 265,00

  Bastianos Lembeh duikresort all inclusive (3 tot 14 nachten)

  Bastianos Lembeh duikresort is een unieke combinatie van een all inclusive resort en duiken. Bastianos Lembeh duikresort is gelegen op het eiland Lembeh, Noord Sulawesi.  Het gebied behoort tot de mooiste duiklocaties te wereld. De straat van Lembeh is beroemd vanwege het rijke zeeleven en muck diving, zowel voor snorkelen als voor gecertificeerde duikers.

  Bastianos Lembeh duikresort biedt alle faciliteiten die nodig zijn bij het duiken, dat maakt dat Bastianos met name voor duikers een gewilde accommodatie is voor een korter of langer verblijf.

  Alle PADI cursussen zijn beschikbaar bij Bastianos Lembeh duikresort, van beginner tot aan divemaster niveau, evenals diverse gespecialiseerde cursussen op aanvraag.

   

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

7 item(s)