Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Tapa Tepi Kali Canggu

Tour-code
18446
€ 0,00

Pramana hotels

Bali Canggu: Tapa Tepi Kali Canggu

De geur van wierook stijgt op vanuit Canang Sari voor alle huizen en werkplaatsen en creëert een bijzondere sfeer. Het eiland van de goden betovert iedereen die er (even) tussenuit wil. Tapa Tepi Kali Hotel ligt in de Canggu regio, een kustplaats die nog niet is geraakt door de enorme groei van het toerisme en begint nu één van de iconische ongerepte plaatsen van de zuidkust van Bali te worden.

Er staan hier verbluffend veel intacte tempels tussen de moderne winkels, boutiques en eetgelegenheden wat het gebied een compleet eigen karakter geeft. Overal waar je kijkt is er wel iets bijzonders, of dat nou de mooie kustlijn is of de snuisterijen die hier te vinden zijn. Het resort is slechts op steenworp afstand van het zwarte zand strand; een bijzondere plek om door te brengen voor de golvenjagers en de rustzoekers.

Tapa Tepi Kali Canggu

De geur van wierook stijgt op vanuit Canang Sari voor alle huizen en werkplaatsen en creëert een bijzondere sfeer. Het eiland van de goden betovert iedereen die er (even) tussenuit wil. Tapa Tepi Kali Hotel ligt in de Canggu regio, een kustplaats die nog niet is geraakt door de enorme groei van het toerisme en begint nu één van de iconische ongerepte plaatsen van de zuidkust van Bali te worden. Er staan hier verbluffend veel intacte tempels tussen de moderne winkels, boutiques en eetgelegenheden wat het gebied een compleet eigen karakter geeft. Overal waar je kijkt is er wel iets bijzonders, of dat nou de mooie kustlijn is of de snuisterijen die hier te vinden zijn. Het resort is slechts op steenworp afstand van het zwarte zand strand; een bijzondere plek om door te brengen voor de golvenjagers en de rustzoekers.

Tapa Tepi Kali is één van de betere resorts in de nog eenvoudig ontwikkelde regio, net ten noorden van het toeristengebied van Kuta, Legian en Seminyak. Het Bali Colletion - middenklasse hotel heeft kamers waar u alles vindt wat u nodig heeft; elke kamer is voorzien van een bureau, een flatscreen-tv. Kamers beschikken over een eigen badkamer met een douche en gratis toiletartikelen.Tapa Tepi Kali biedt ook uitzicht op het zwembad. De kamers hebben een zithoek. U kunt ontbijten en dineren in het  eenvoudige, maar nette restaurant van het hotel. Het restaurant serveert Chinese, Amerikaanse en Aziatische gerechten. Er zijn wellness voorzieningen en het strand, Echo Beach, is een korte wandeling.

Meer informatie
tourcode 18446
Bali collection locatie Canggu
Bali collection categorie middenklasse