Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Sankara Boutique resort en villa

Pramana hotels

Bali Ubud: Sankara Boutique resort en villa

Sankara Boutique resort en villa is een resort dat de serviceverlening hoog in het vaandel heeft staan. Naast de goed verzorgde moderne kamers voegt deze toegewijde service zeker een extra dimensie toe aan een verblijf in Sankara Boutique resort en villa.

Sankara Boutique resort en villa

Sankara Boutique resort en villa is een viersterren resort en telt op dit moment 20 kamers, op korte termijn komen er nog enkele kamers bij. Het resort onderscheidt zich door superieure dienstverlening, wat meteen bij aankomst al is te merken. Er wordt alles aan gedaan om het de gasten naar de zin te maken. De kamers zien er zeer verzorgd uit en er is meerdere keren per dag roomservice. De wellness en massage bieden dezelfde toegeweide service als alle andere dienstverlening in het resort.

Het restaurant ligt op de verdieping boven de receptie en lobby. Door de hoge ligging is er een verfrissend briesje en heeft u prachtig uitzicht over het zwembad en de vallei.

De ligging is rustig, net buiten Ubud. Er is een regelmatige shuttleservice naar het centrum van Ubud met flexibele afzet-en ophaalpunten.

Meer informatie
tourcode 16335
Bali collection locatie Ubud
Bali collection categorie middenklasse
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sankara Boutique resort en villa
Uw waardering