Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Exclusief Raja Ampat 6 dagen - 5 nachten

Tour-code
19426
€ 1.585,17
Vertrekdatum Papua

In Raja Ampat is het wereldrecord van 374  verschillende soorten vissen geteld in één enkele tank duik. Raja Ampat herbergt 75% van alle in de wereld bekende koraalsoorten en ligt in het hart van de zogenaamde ‘Koraal Driehoek’. U kunt zien dat de opmerkelijke diversiteit van zee-leven hier groter is dan in andere delen van de Driehoek. Maar het zee-leven is niet alles dat Raja Ampat te bieden heeft: de regio staat ook bekend vanwege de verbazingwekkende boven-water wereld met honderden onaangetaste kleine eilandjes die boven het wateroppervlak uitkomen, bedekt met welige begroeiïng. Maar de te meer is het de thuisbasis van de inheemse Rode- en Wilson paradijsvogels.

Een exclusief verblijf in de Raja Ampat archipel, waar u de schatten van ’s werelds rijkste en meest diverse marine biodiversiteit kunt ontdekken! De onaangetaste onderwaterwereld is één van het meest waardevolle natuurlijk erfgoed dat nog bestaat in de wereld.

Dag 1: Sarong – Raja Ampat (-/-/D)

Na aankomst op de luchthaven van Sorong wordt u welkom geheten en naar de haven gebracht. De boot vertrekt om 14.00 en vaart direct naar het resort dat is gelegen op een idyllisch tropisch eiland in het hart van de eilandengroep Raja Ampat. We brengen u dichterbij moeder natuur op haar best, met een essentiële standaard van service en comfort. Dit maakt het een overgetelijke vakantie voor duikers, snorkelaars, vogelwaarnemers en natuurliefhebbers.
Wanneer u een vroege vlucht heeft in Sorong wordt u naar een hotel gebracht waar u comfortabel van de lobby gebruik kunt maken, waarbij gebruik van WiFi, ontbijt en / of lunch zijn inbegrepen.

Dag 2 tot 5: Raja Ampat (O/L/D)

U heeft een vrij programma om van de exotische voorrechten van het resort te genieten. Ga duiken of snorkelen bij het rijke rif rondom het resort of doe één van de excursies die beschikbaar zijn in het resort (niet inbegrepen). Maak een mangrove-vogel cruise of duik in de verfrissende watervallen van het eiland Batanta. Bekijk de prachtige Wilson Paradijsvogels of breng een bezoek aan de fantastische Fam eilanden.

Dag 6: Raja Ampat – Sorong (O/-/-)

De boot naar Sorong vertrekt tussen 06.00 uur en 09.00 uur, afhankelijk van de vroegste vluchttijden van de passagiers vanaf Sorong. Het vroegste vertrek is om 06.00 uur voor de vlucht van 9.30.

Einde van het programma 

 

Inclusief:
 • Accommodatie zoals genoemd in het programma of gelijkwaardig op basis van tweepersoonskamers (twin share).
 • Ontbijt dagelijks in het hotel zoals omschreven in het programma, overige maaltijden zoals vermeld in het programma O=ontbijt, L=lunch, D=diner)
 • Alle vervoer in Sorong
 • Transfer van en naar het resort vanaf Sorong met directe speedboot.
 • Bij vroege aankomst: gebruik van de hotel lobby inclusief WiFi, ontbijt en/of lunch.
Exclusief:
 • Internationale, binnenlandse vluchten en luchthavenbelastingen.
 • Maaltijden niet genoemd in het programma.
 • Optionele excursies.
 • Toegangsprijs voor Raja Ampat (ca. IDR 1.000.000 pp., geldig voor 1 jaar)
 • Tips, fooien, dragers, persoonlijke uitgaven, wasserij, telefoonkosten e.d.
 • Reis- en annuleringsverzekering.
 • Overige niet vermelde uitgaven van persoonlijke aard, kosten voor visa en geldige reisdocumenten (paspoort).
Opmerkingen:
 • Op al onze aanbiedingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
 • Bij onverwachte prijsstijgingen of grote valutaschommelingen behoudt Venture travels zich het recht voor prijzen overeenkomstig aan te passen.
 • Indien omstandigheden daarom vragen (weersomstandigheden) behoudt Venture travels zich het recht voor routes en programma’s daarop aan te passen, dit uitsluitend te verbetering van het programma in de gegeven omstandigheden.
 • Uitreisdatum met uitzondering van het hoogseizoen.
Meer informatie
tourcode 19426
Thema Diversen, combinatie tochten
Type reisonderdeel Meerdaagse rondreis
Trekking- en reisgebied Papua
Gebied Papua Indonesie
Maand van vertrek vrije vertrekdatum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Exclusief Raja Ampat 6 dagen - 5 nachten
Uw waardering