Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Maya Sanur

Tour-code
19488
€ 0,00

Maya Sanur, luxe en klasse direct aan zee

Maya Sanur is een klasse resort direct aan zee in het mooie Sanur, aan de oostkust van Bali. Sanur heeft een doorgaans rustige zee met een prachtig zandstrand. Vlak langs het strand loopt een prachtig wandelpad waar u een heerlijke wandeling kunt maken. Natuurlijk kunt u naast het strand gebruik maken van de vele faciliteiten die Maya Sanur resort en spa u allemaal biedt. Een uitstekende keuze voor wie klasse in faciliteiten en service weet te waarderen, en wie toch ook een centrale locatie en levendigheid zoekt.

Maya Sanur, luxe op een toplocatie.

Maya Sanur is een modern recent hotel, en toch is het gelegen op een plek waar je doorgaans alleen bestaande bouw aantreft. Direct aan de zee bij het strand van Sanur, een unieke locatie om een nieuw hotel te bouwen. Het hotel straalt een prettige moderniteit uit die je hier niet zou verwachten.

Tijdloze luxe bouwstijl

Maya Sanur heeft dezelfde klasse als het zusterhotel in Ubud. De stijl is eigentijds modern, met eigentijdse kamers en faciliteiten. En natuurlijk het strand dat prettig dichtbij is met uitzicht over de rustige zee van Sanur. Daarnaast staat Sanur bekend om het rustige, maar gezellige centrum dat slechts één kilometer van het hotel is verwijderd. Het resort telt 103 kamers, er zijn diverse restaurants met een eigen thema, kamers hebben airco en WIFI, minibar, koffie- en theevoorzieningen en verder alle gemakken die men van een resort op dit niveau kan verwachten.

Restaurant – wellness – klasse

Maya Sanur biedt een fitnesscentrum, massage, sauna, een yogazaal, roomservice, winkels, een bibliotheek en natuurlijk security. Voor de kinderen is er een familiekamer, kinderopvang, een kinderspeeltuin en een kinderzwembad. Op het dak van het resort is een prachtige open ruimte geschikt voor barbecue of andere evenementen.

More Information
Bali collection locatie Sanur
Bali collection categorie luxe
Special Price € 0,00
Aanbiedingsprijs gedig van 6 feb. 2020
Write Your Own Review
You're reviewing:Maya Sanur
Your Rating
We found other products you might like!