Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Maya Ubud

Maya Ubud, luxe in een prachtige omgeving.

De locatie en bouwstijl van dit hotel zijn werkelijk geweldig. Tijdloos geïntegreerd in het landschap ademt het de sfeer van Bali. De service en vriendelijkheid die u ervaart maken dit tot een onvergetelijk verblijf. Bezoek ook vooral de befaamde spa, werkelijk fenomenaal uitzicht over het dal en de rivier. Het resort kent hotelkamers en bungalows met veel privacy.

Maya Ubud, rust in een serene omgeving.

Maya Ubud is gelegen net buiten het centrum van Ubud. Op een klein stukje rijden van het centrum is het verrassend hoeveel rust er heerst. Het resort is uitstekend bereikbaar. Via een prachtig aangelegde tuin strekt het complex zich uit tot aan het dal waar in de diepte de rivier kronkelt. Bij het dal is ook de spa gebouwd waar u een prachtig uitzicht heeft over het dal.

Tijdloze luxe bouwstijl

Direct bij binnenkomst wordt u welkom geheten in de imposante open lobby. Een licht verkoelend briesje waait door de open ruimte waardoor u zich meteen herkent in het heerlijke tropische klimaat. Er zijn 108 kamers en villa’s die verdeeld zijn over een hoofdgebouw en vrijstaande villa’s in de prachtig aangelegde tuin.
Overweeg ook zeker een villa met privé zwembad. De villa’s hebben veel privacy zodat u volledig tot rust kunt komen.

Restaurant – wellness – rust

Het resort heeft een heerlijk restaurant, dagelijks schoonmaak op de kamers, gratis wifi op de kamers, beveiliging en activiteiten waaronder minigolf, yoga, hot tub en niet te vergeten de befaamde spa. Maak hier zeker een keer gebruik van en komt tot rust in de spectaculaire spa met uitzicht over het dal en de rivier. De spa heeft in de loop van de jaren diverse awards mogen ontvangen, zeker een aanrader.

Meer informatie
Bali collection locatie Ubud
Bali collection categorie luxe
Special Price € 0,00
Aanbiedingsprijs gedig van 6 feb. 2020
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maya Ubud
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!