Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Santi Mandala Villa en Spa

Santi Mandala Villa en Spa is een ruim opgezet resort met 27 ruime villas, net ten zuiden van Ubud. Het resort heeft vier sterren, wat garant staat voor een prima service en faciliteiten. De villas zijn ruim opgezet, zowel van binnen als ook de ruimte er om heen. Dwars door de ruime tuin stroomt een kleine rivier, die voor een speciale sfeer zorgt. Er is een ruim restaurant en een grote plek voor activiteiten zoals joga. Diverse villas zijn voorzien van een rieten dak.

Santi Mandala Villa en Spa

Santi Mandala Villa en Spa is een ruim opgezet resort met 27 royale villas. De villas beschikken veelal over een privé zwembad en zijn smaakvol ingericht in traditionele stijl. Het complex biedt ruime faciliteiten, inclusief hot tub en sauna, om uw verblijf onvergetelijk te maken.

De ligging is heel rustig, wat ten zuiden van de levendige stad Ubud. De afstand tot het nabij gelegen Sukawati winkelcentrum is 3,7 km. Het resort biedt entertainment zoals yoga, workshops houtsnijwerk, schilderen, koken, dansen enzovoorts. Attracties in de omgeving zijn onder andere de Muji familie-schilder studio's, het Bali vogelpark en de dierentuin van Bali.

 

Meer informatie
tourcode 16336
Bali collection locatie Gianyar-Ubud regio
Bali collection categorie middenklasse
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Santi Mandala Villa en Spa
Uw waardering