Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Kuda Laut Bungalows en Diving

Kuda Laut Bungalows en Diving is een kleinschalig resort in Pemuteran, gespecialiseerd in duiken en snorkelen.

Kuda Laut Bungalows en Diving

Kuda Laut Bungalows en Diving is een kleinschalig maar goed verzorgd en zeer persoonlijk resort. De accommodatie telt drie bungalows en is met name gericht op mensen die willen duiken in de omgeving van het resort in Pemuteran.

De eigenaars zijn zelf duikers en kunnen u naar de mooiste plaatsen brengen om te duiken. Hiervoor wordt vervoer over land en per boot geregeld.

Vanwege het specifieke karakter van het resort is het niet geschikt voor kinderen, er is geen mogelijkheid voor extra bedden in de kamer.

Het resort ligt niet ver van zee, een korte wandeling brengt u aan de kust.

Meer informatie
tourcode 16338
Bali collection locatie Pemuteran
Bali collection categorie budget
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kuda Laut Bungalows en Diving
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!