Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Rama Phala resort en spa

Tour-code
16334
€ 0,00

Rama Phala resort en spa is een prettige accommodatie met een prachtige rustgevende tuin. Het resort is centraal gelegen in het centrum van Ubud en heeft een onverwacht rustige sfeer als u eenmaal binnen bent. De vele faciliteiten maken dit resort tot een aanrader.

Rama Phala resort en spa

Rama Phala resort en spa is zeer centraal gelegen in het centrum van Ubud. Eenmaal op het terrein van het hotel heerst een onverwachte rust in de prachtige tuin. De cottages tellen twee lagen en zijn ruim van opzet. Er zijn diverse types, ook met twee verdiepingen welke als familiekamer kunnen worden gebruikt door de aparte slaapkamer boven. Beide etages hebben dan een eigen badkamer. Het resort telt totaal 31 kamers.

Dit goed verzorgde complex is een oase van rust, maar toch binnen loopafstand van het levendige centrum van Ubud. Een aanrader!

Meer informatie
tourcode 16334
Bali collection locatie Ubud
Bali collection categorie middenklasse