Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Bebek Tepi Sawah Villa en Spa

Bebek Tepi Sawah Villa en Spa is een resort dat de serviceverlening hoog in het vaandel heeft staan. Naast de verzorgde kamers in traditionele stijl beschikt het resort over mooie spa-en wellness faciliteiten. Met 25 kamers is Bebek Tepi Sawah een oase van rust, een waar paradijsje.
Klik hier voor video voor video van Bebek Tepi Sawah.

Bebek Tepi Sawah Villa en Spa

Bebek Tepi Sawah Villa en Spa es een prima verzorgd resort op vier-sterren niveau. De ligging is tussen de sawah's ofwel rijstvelden. Deze heerlijk rustige omgeving, tezamen met de prettige service en prima spa- en wellness faciliteiten maken dit tot een waar paradijsje en een oase van rust.

Er is een prima restaurant op het resort. Wanneer u naar Ubud wilt is er de shuttle service die u daar brengt en ophaalt.

Bij Tepi Sawah staat niets in de weg voor een uitstekend verblijf.

Meer informatie
tourcode 16351
Bali collection locatie Ubud
Bali collection categorie middenklasse
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bebek Tepi Sawah Villa en Spa
Uw waardering