Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Ayodya Resort

Tour-code
16340
€ 0,00

Ayodya Resort is gelegen in het luxe gebied Nusa Dua. Dit resort telt 541 kamers, 2 bars en 6 restaurants. Het complex biedt vele faciliteiten op het ruime terrein. U kunt genieten van de prachtige tuin en het aangrenzende privéstrand. Op niet al te grote afstand kunt u naar het oudere centrum gaan waar u diverse winkeltjes en restaurants kunt vinden.

Ayodya Resort

Ayodya Resort is gelegen in het luxe moderne hotelgebied van Nusa Dua en telt 541 kamers, 2 bars en 6 restaurants. Het complex is groot en biedt daardoor een compleet scala aan faciliteiten op het ruime terrein. U kunt genieten van de prachtige tuin en het aangrenzende privéstrand. Op een paar kilometer afstand komt u bij het oudere centrum waar u wat winkels en restaurants kunt vinden.

Ayodya Resort is gebouwd in Balinese stijl en biedt zo een klassieke en tijdloze aanblik. De kamers zijn voorzien van een balkon waar u relaxed een kopje koffie kunt drinken of een drankje kunt doen.

Ayodya resort biedt de service die u van een hotel van deze klasse mag verwachten. Men is er op gericht u van alle gemakken te voorzien en er staat altijd iemand voor u klaar om u van dienst te zijn als u dat wenst. Dit is een ideale locatie voor wie zorgeloos op vakantie wil gaan en daarbij alles bij de hand wil hebben zonder dat u het terrein van het hotel hoeft te verlaten.

More Information
tourcode 16340
Bali collection locatie Nusa Dua
Bali collection categorie luxe
Write Your Own Review
You're reviewing:Ayodya Resort
Your Rating
We found other products you might like!