Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Rondreizen Indonesie, rondreizen Azie en safaris AfrikaBali, parel in de tropen

Uw rondreis IndonesieAzie, of uw safari in Afrika

Venture travels biedt u rondreizen in Indonesie, Azie en safaris in Afrika aan door geheel Nederland en Belgie.

Op onze website vindt u een reisaanbod van rondreizen in Indonesie, maar ook door andere delen van Azie en safaris in Afrika. Daarnaast vindt u in de Bali Collection een selectie van aanbevolen hotels en resorts op Bali voor een heerlijke strandvakantie of aflsuiting van uw rondreis.

Bij Venture travels maakt u uw rondreis door Indonesieuw rondreis door Azie, of uw safari in Afrika samen of met uw eigen groep, in een auto of mini-Van met privé chauffeur en gids. Zo kunt u de mooiste plekjes bereiken en van dichtbij kennismaken met de lokale cultuur van het land. Bekijk de vele rondreizen die op de website te vinden zijn.

Vele combinaties van rondreizen en safaris zijn mogelijk. Maak ons uw wensen kenbaar via het offerteformulier en wij maken een persoonlijk reisvoorstel voor u.


Aanbiedingen en nieuwe tours

Regelmatig zijn er aanbiedingen en nieuws reizen voor rondreizen Indonesie, Azie, en safari Afrika; bekijk regelmatig de website of geef u op voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Volg onze facebook pagina voor foto's en nieuws van onze bestemmingen.

 

We voegen constant nieuwe reizen toe aan ons programma. U kunt contact met ons opnemen als u uw reis niet kunt vinden op deze site.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)

 1. Venture travels rondreis Maleisie Schierleiland en Sarawak eco en cultuur route
  € 694,00
  Kuala Kumpur – Malakka – Penang – Kuching – Miri - Mulu

  Deze tocht laat u kennismaken met de natuur en cultuur van Maleisie. De tocht begint met een bezoek aan Kuala Lumpur, een bruisende stad met een mengeling van oude en moderne culturen. Zowel in Malakka als in Penang herkent u duidelijk de invloeden van het koloniale verleden van het land. De reis gaat verder naar Sarawak, het zuidelijk deel van Maleisisch Borneo. Hier kunt u zien hoe het landschap door de eeuwen heen gevormd is en vaak nog onaangetaste kalksteenformaties en grotten vormen een imposant decor tussen het regenwoud en de diverse stadjes.

  Aan het einde van de reis kunt u eventueel verlengen met een aantal dagen relax-en strandvakantie.

  Ook als Self Drive

  Uitsluitend op Maleisisch Schiereiland als self drive
  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)