Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Rondreizen Indonesie, rondreizen Azie en safaris AfrikaNieuwe reizen

 • Venture travels Motortocht Oost Kalimantan van Balikpapan naar Berau - 16 dagen – 15 nachten
  € 2.665,00

  Waanzinnig avontuur op Borneo per motor

  Reisschema: Balikpapan – BOSF – Samarinda – Tenggarong - Tanjung Isuy – Samarinda – Sangatta - Kutai National Park – Sangatta – Wahau – Merabu – Berau – Derawan eilanden –Berau – Balikpapan.

  Beleef Borneo op zijn mooist met deze motortocht in Oost Kalimantan. Borneo is één van de weinige plaatsen op de wereld waar Orang Oetans nog in het wild voorkomen. We zullen diverse plaatsen bezoeken om het leven van de Orang Oetans te zien en hoe deze dieren worden beschermd in Kutai Nationaal Park en via diverse programma’s boor het behoud van deze diersoort in het wild. Naast de tocht met de motor zullen we een aantal keren per boot verder de jungle ingaan. Met een gemotoriseerde kano gaan we over de rivier om de traditionele Dayak stammen te bezoeken die dieper in de jungle leven. De tocht over de rivier gaat dwars door het prachtige regenwoud van Borneo. Bij Berau eindigt de tocht per motor en kunt u met een speedboot verder, over zee naar de Derawan eilanden, een eilandengroep in de Celebeszee ten oosten van Kalimantan. De eilandengroep is aangemeld voor de UNESCO werelderfgoedlijst vanwege de enorme biodiversiteit: vissen, koralen, reuzenschelpen zeeschildpadden. De zwaar geëxploiteerde soepschildpad heeft hier het grootste broedgebied. Aan het einde van de tocht vliegen we van Berau terug naar Balikpapan.

Bali, parel in de tropen

Uw rondreis IndonesieAzie, of uw safari in Afrika

Venture travels biedt u rondreizen in Indonesie, Azie en safaris in Afrika aan door geheel Nederland en Belgie.

Op onze website vindt u een reisaanbod van rondreizen in Indonesie, maar ook door andere delen van Azie en safaris in Afrika. Daarnaast vindt u in de Bali Collection een selectie van aanbevolen hotels en resorts op Bali voor een heerlijke strandvakantie of aflsuiting van uw rondreis.

Bij Venture travels maakt u uw rondreis door Indonesieuw rondreis door Azie, of uw safari in Afrika samen of met uw eigen groep, in een auto of mini-Van met privé chauffeur en gids. Zo kunt u de mooiste plekjes bereiken en van dichtbij kennismaken met de lokale cultuur van het land. Bekijk de vele rondreizen die op de website te vinden zijn.

Vele combinaties van rondreizen en safaris zijn mogelijk. Maak ons uw wensen kenbaar via het offerteformulier en wij maken een persoonlijk reisvoorstel voor u.


Aanbiedingen en nieuwe tours

Regelmatig zijn er aanbiedingen en nieuws reizen voor rondreizen Indonesie, Azie, en safari Afrika; bekijk regelmatig de website of geef u op voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Volg onze facebook pagina voor foto's en nieuws van onze bestemmingen.

 

We voegen constant nieuwe reizen toe aan ons programma. U kunt contact met ons opnemen als u uw reis niet kunt vinden op deze site.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-10 van 20

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Venture travels rondreis Borneo Kalimantan Mahakam rivier en Samboja Orang Oetang- 3D2N
  € 334,00
  Reisschema: Balikpapan – Loajanan – Mahakam rivier – Muara Muntai – Janjung Isuy – Mancong – Tenggarong – Loajanan – Samboja Lodge - Balikpapan

  Deze tocht laat u proeven van de proeven van de weelderige natuur in het regenwoud van Borneo. U komt compleet in de jungle en het voelt meteen alsof u in een andere wereld terecht komt als u met de woonboot de Mahakam rivier op vaart. Met de woonboot als basis gaat u met een kleine gemotoriseerde kano het meer op en bezoekt u het drijvende dorp. U brengt een bezoek aan de Dayak stammen, de oorspronkelijke bewoners van het regenwoud. Tijdens de tocht kunt u de mooiste bijzondere dieren tegenkomen, waaronder prachtige tropische vogels. Als afsluiting van deze tocht bezoekt u het museum van het vroegerere rijk van de Sultan waardoor u een beter beeld krijgt van de historie van Borneo en zult u een bezoek brengen aan een opvangplaats voor Orang Oetans in Samboja Lestari. Hier ziet u hoe de Orang Oetans weer worden voorbereid voor de jungle.

  Meer info
 2. Venture travels Rondreis Kalimantan Mahakam rivier safari met overnachting in longhouse – 5 dagen / 4 nachten
  € 444,00
  Reisschema: Balikpapan – Tenggarong – Mahakam rivier – Tanjung Isuy - Muara Mutai – Melak – Kersik Luway – Melak – Tenggarong – Balikpapan.

  Deze tocht laat u proeven van de proeven van de weelderige natuur in het regenwoud van Borneo. U komt compleet in de jungle en het voelt meteen alsof u in een andere wereld terecht komt als u met de woonboot de Mahakam rivier op vaart. Met de woonboot als basis gaat u met een kleine gemotoriseerde kano het meer op en bezoekt u het drijvende dorp. U brengt een bezoek aan de Dayak stammen, de oorspronkelijke bewoners van het regenwoud. U zult een overnachting hebben in de traditionele woning van de Dayak stammen, een longhouse. Tijdens de tocht kunt u de mooiste bijzondere dieren tegenkomen, waaronder prachtige tropische vogels. Als afsluiting van deze tocht bezoekt u het Maluwarman museum, het vroegere paleis van de Sultan, waar u een beter begrip zult krijgen van de cultuur van Borneo.

  Meer info
 3. Venture travels rondreis Borneo Kalimantan - Mahakam riviertocht 3 dagen route
  € 274,00
  Reisschema: Balikpapan – Loajanan – Mahakam rivier – Muara Muntai – Janjung Isuy – Mancong – Tenggarong – Loajanan - Balikpapan

  Deze tocht laat u proeven van de proeven van de weelderige natuur in het regenwoud van Borneo. U komt compleet in de jungle en het voelt meteen alsof u in een andere wereld terecht komt als u met de woonboot de Mahakam rivier op vaart. Met de woonboot als basis gaat u met een kleine gemotoriseerde kano het meer op en bezoekt u het drijvende dorp. U brengt een bezoek aan de Dayak stammen, de oorspronkelijke bewoners van het regenwoud. Tijdens de tocht kunt u de mooiste bijzondere dieren tegenkomen, waaronder prachtige tropische vogels. Als afsluiting van deze tocht bezoekt u het museum van het vroegerere rijk van de Sultan waardoor u een beter beeld krijgt van de historie van Borneo.

  Meer info
 4. Venture travels Java van Jakarta naar Yogyakarta, escape naar Java 12 dagen routeschema
  € 1.164,00
  Reisschema rondreis Java: Jakarta – Carita – Pelabuhan Ratu – Sukabumi – Bandung – Yogyakarta

  Deze rondreis op het westelijk deel van Java kent een route die wat minder bekend is, en dus ook minder toeristisch. De route loopt langs de prachtige zuidwest kust van Java waar u verrassend mooie stranden kunt vinden, maar ook afgelegen dorpjes in de bergen waar de bewoners nog hun traditionele levensstijl kunnen handhaven. U zult zowel de stranden als de bergdorpjes bezoeken. Vanaf Bandung gaat de route per trein naar Yogyakarta waar u onderweg kunt genieten van het schitterende uitzicht onderweg. Ik de omgeving van Yogyakarta zult u ook de belangrijke bezienswaardigheden van Yogyakarta en omgeving bezoeken. Hier eindigt de tocht en kunt u terug komen naar huis, of de reis vervolgen naar een andere bestemming.

  Meer info
 5. route Rondreis Java 19 dagen
  € 769,00
  Reisschema: Jakarta – Bogor – Malabar – Panandayan – Tasikmalaya – Purwokerto – Dieng Plateau – Magelang - Borobudur – Ungaran – Semarang – Yogyakarta – Sukuh – Kediri – Malang – Bromo – Kalibaru – Gilimanuk (Bali).

  Tijdens deze toch ervaart u het echte Indonesië. U trekt in 19 dagen over het eiland Java van west naar oost met een kleine van, hierdoor is de toch op zich al een belevenis en door het laagdrempelige karakter van het vervoer voelt u zich één met het land. U bezoekt vele hoogtepunten, maar ook kleinschalige dingen waar soms maar weinig toeristen komen, zoals een kookworkshop bij mensen thuis waar u vertrouwd raakt met de Javaanse gewoontes. Er is een trektocht opgenomen door de bergen, waar u voor één nacht in tenten zult overnachten, maar ook een tocht per Jeep naar de Bromo vulkaan.

  Meer info
 6. Rondreis Java: Route 15303
  € 384,00
  Reisschema: Jakarta – Bogor – Bandung – Yogyakarta

  Deze rondreis van west naar midden Java brengt u door het prachtige landschap naar de drie voornaamste trekpleisters van het eiland, namelijk de Borobudur Tempel, het Parambanan Tempelcomplex en het paleis van de Sultan in Yogyakarta. Ook bezoeken we een schitterende botanische tuin in Bogor, bekijken we de Tangkuban Perahu vulkaan in Bandung en maken we een stadstour door Yogyakarta. Tijdens deze rondreis op Java krijgt u een goede indruk van de Javaanse natuur, cultuur en geschiedenis.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 7. Venture travels rondreis oost Java: Route
  € 399,00
  Reisschema: Yogyakarta – Bromo – Kalibaru – Bali

  Deze rondreis in Indonesië brengt u van Yogyakarta, centraal Java, via Bromo en Kalibaru naar Java. U verblijft drie dagen in Yogyakarta, waar u bezienswaardigheden zoals de Borobudur, het paleis van de Sultan, een sigarenfabriek en het Prambanan tempelcomplex bezoekt. Per trein reist u naar Bromo om bij de beroemde Bromo vulkaan een schitterende zonsopgang te bekijken. In Kilabaru maakt u kennis met de landbouw op Java door een kijkje te nemen op de rubber- en cacaoplantages. Deze rondreis op Java eindigt met een boottocht naar Bali.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 8. route rondreis Java 12 dagen
  € 475,00
  Reisschema: Jakarta – Bokor – Bandung – Kutoarjo – Wonosobo – Dieng – Borobudur/Magelang – Yogyakarta – Sukuh – Bromo – Kalibaru – Gilimanuk (Bali)

  Deze rondreis brengt u vanaf Jakarta in het westen van Java via vele hoogtepunten naar het meest oostelijk deel van het eiland. In het programma is een treinreis opgenomen en bezoek aan diverse vulkaankraters en vulkaanlandschap waar u per Jeep naartoe zult gaan. De voormalige hoofdstad Yogyakarta ontbreekt natuurlijk niet aan het programma. Hier zult u het onder andere paleis van de Sultan, het Prambanan Hindu tempelcomplex en het waterkasteel bezoeken. Tijdens deze rondreis bezoekt u diverse plantages voor onder andere cacao, koffie, rubber en ook specerijen. Uw tocht eindigt op Bali.

  Meer info
 9. Venture travels rondreis Sabah route
  € 1.469,00
  Reisschema: Kota Kinabalu - Sandakan - Abai - Lahad Datu - Danum Valley

  Deze route brengt u over het noordelijk deel Borneo in de provincie Sabah. U krijgt een stadstour en verschillende tours door nationale parken, klim door de boomtoppen met de touwbruggen en rust uit in een heerlijk verkoelend zwembad in Kinabalu Park. Op het eiland Borneo vindt u Maleisië in de meest oorspronkelijke vorm en is de natuur nog volop aanwezig.

   

  Beschikbaar als groepsreis of met (hoofdzakelijk) privé vervoer.

  Meer info
 10. Venture Travels rondreis Maleisie oostkurt 7 D reisschema
  € 384,00
  Reisschema: Kuala Lumpur – Malakka – Kuala Lumpur – Cameron Highlands – Ipoh – Belum – Kota Bharu

  Na de route kunt u er voor kiezen uw verblijf te verlengen bij één van de vele beachresorts die Maleisie kent voor nog een aantal dagen zon- en strand vakantie.

  Ook beschikbaar met privé vervoer of Self Drive.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-10 van 20

Pagina:
 1. 1
 2. 2