Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Rondreizen Indonesie, rondreizen Azie en safaris AfrikaNieuwe reizen

 • Venture travels Motortocht Oost Kalimantan van Balikpapan naar Berau - 16 dagen – 15 nachten
  € 2.665,00

  Waanzinnig avontuur op Borneo per motor

  Reisschema: Balikpapan – BOSF – Samarinda – Tenggarong - Tanjung Isuy – Samarinda – Sangatta - Kutai National Park – Sangatta – Wahau – Merabu – Berau – Derawan eilanden –Berau – Balikpapan.

  Beleef Borneo op zijn mooist met deze motortocht in Oost Kalimantan. Borneo is één van de weinige plaatsen op de wereld waar Orang Oetans nog in het wild voorkomen. We zullen diverse plaatsen bezoeken om het leven van de Orang Oetans te zien en hoe deze dieren worden beschermd in Kutai Nationaal Park en via diverse programma’s boor het behoud van deze diersoort in het wild. Naast de tocht met de motor zullen we een aantal keren per boot verder de jungle ingaan. Met een gemotoriseerde kano gaan we over de rivier om de traditionele Dayak stammen te bezoeken die dieper in de jungle leven. De tocht over de rivier gaat dwars door het prachtige regenwoud van Borneo. Bij Berau eindigt de tocht per motor en kunt u met een speedboot verder, over zee naar de Derawan eilanden, een eilandengroep in de Celebeszee ten oosten van Kalimantan. De eilandengroep is aangemeld voor de UNESCO werelderfgoedlijst vanwege de enorme biodiversiteit: vissen, koralen, reuzenschelpen zeeschildpadden. De zwaar geëxploiteerde soepschildpad heeft hier het grootste broedgebied. Aan het einde van de tocht vliegen we van Berau terug naar Balikpapan.

Bali, parel in de tropen

Uw rondreis IndonesieAzie, of uw safari in Afrika

Venture travels biedt u rondreizen in Indonesie, Azie en safaris in Afrika aan door geheel Nederland en Belgie.

Op onze website vindt u een reisaanbod van rondreizen in Indonesie, maar ook door andere delen van Azie en safaris in Afrika. Daarnaast vindt u in de Bali Collection een selectie van aanbevolen hotels en resorts op Bali voor een heerlijke strandvakantie of aflsuiting van uw rondreis.

Bij Venture travels maakt u uw rondreis door Indonesieuw rondreis door Azie, of uw safari in Afrika samen of met uw eigen groep, in een auto of mini-Van met privé chauffeur en gids. Zo kunt u de mooiste plekjes bereiken en van dichtbij kennismaken met de lokale cultuur van het land. Bekijk de vele rondreizen die op de website te vinden zijn.

Vele combinaties van rondreizen en safaris zijn mogelijk. Maak ons uw wensen kenbaar via het offerteformulier en wij maken een persoonlijk reisvoorstel voor u.


Aanbiedingen en nieuwe tours

Regelmatig zijn er aanbiedingen en nieuws reizen voor rondreizen Indonesie, Azie, en safari Afrika; bekijk regelmatig de website of geef u op voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Volg onze facebook pagina voor foto's en nieuws van onze bestemmingen.

 

We voegen constant nieuwe reizen toe aan ons programma. U kunt contact met ons opnemen als u uw reis niet kunt vinden op deze site.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-10 van 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Safari Afrika: Van Kenia naar Tanzania, Mount Kenya
  Reisschema: Nairobi (Kenia) - Samburu - Mt. Kenya - Nakurumeer - Tanzania: Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro-krater - Lake Manyara - Tarangire - Kenia: Taita Hill Sanctuary - Tsavo West - Amboseli - Nairobi

  Een geweldige drieweekse Safari in Afrika door Kenia en Tanzania, beginnend in Nairobi. Uw reis begint op de luchthaven van Nairobi, waarvandaan u een reeks parken in Kenia zal bezoeken. Achtereenvolgens bezoekt u het Samburu Nationaal Reservaat, de Mt. Kenya Region, het Nagurumeer en het Masai Mara Reservaat. Na een week steekt u de grens over naar Tanzania, waar u een bezoek zult brengen aan de Serengeti, de Ngorongoro-krater, het Manyarameer en het Tarangire National Park. Na anderhalve week safari in Tanzania reist u terug om in Kenia een kijkje te nemen in het Taita Hill Reservaat, het Nationaal Park Tsavo West en het Amboseli National Park. Kortom, drie weken safari in Afrika langs de mooiste plekjes van Kenia en Tanzania, onder begeleiding van deskundige gidsen. Een onvergetelijke ervaring!

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 2. Kenia Avontuur Expeditie, afbeelding 4
  Reisschema: Nairobi - Samburu - Nakurumeer - Masai Mara - Amboseli - Tsava West - Tsava East - Mombasa

  Deze safari in Afrika, Kenia is een ideale combinatie tussen avontuur en ontspanning. De 14 daagse reis door Kenia begint actief, met safari's en bezoeken aan verschillende natuurparken. Het beginpunt van deze tocht is Nairobi, waarvandaan u naar Samburu wordt gebracht voor twee dagen safari. De zoektocht naar wilde dieren wordt voortgezet in het Lake Nakuru Nationaal Park. De volgende bestemming is het prachtige Masai Mara reservaat, waar u meerdere keren op safari zult gaan. De reis vervolgt zich richting de Kilimanjaro en het Amboseli Nationaal Park. De laaste safaribestemming is het Nationaal park Tsavo, dat u in twee dagen te zien zult krijgen. De laatste drie dagen van de reis kunt u tot rust komen in uw strandhotel in Mombasa.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 3. Safari Kenia: Van Nakurumeer naar Mombasa, Amboseli Nationaal Park
  Reisschema: Nairobi - Lake Nakuru - Masai Mara - Lake Naivasha - Amboseli - Tsavo West - Tsavo East - Mombasa - Nairobi

  Een avontuurlijke safari in Afrika, door het prachtige Kenia, bestaande uit acht dagen safari gevolgd door enkele dagen relaxen op de stranden van Mombasa. De reis begint bij het Nakurumeer, waar de eerste safari zal plaatsvinden. Vervolgens reist u naar het beroemde Masai Mara Reservaat, één van de grootste parken van Kenia. De tocht vervolgt zich naar het Naivashameer, het Amboseli Nationaal Park en als laatste de parken Tsavo West en Tsavo East. De laatste dagen van uw safari in Afrika is er geen programma en overnacht u in een strandhotel in Mombasa.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 4. Safari Kenia: Van Samburu naar Masai Mara, Hotel uitzicht
  Reisschema: Nairobi - Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara - Nairobi.

  Een prachtige safari in Afrika, te beginnen in Nairobi, Kenia. Vanuit Nairobi reist u naar Samburu, waar u op safari zult gaan in het Samburu Nationaal Reservaat. Hier maakt u kennis met de indrukwekkende flora en fauna van Kenia. Vervolgens reist u naar Mt. Kenia, één van de hoogste bergen van Afrika. Daarna brengt u een bezoek aan het Nakurumeer en het nationale park van Masai Mara. Tijdens deze reis zult u meerdere keren op safari gaan om samen met een ervaren gids de prachtige natuur van Kenia ontdekken.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 5. Safari Oeganda: Het beste van Oeganda (10 dagen / 9 nachten)
  Reisschema: Entebbe - Kampala - Mburo - Bwindi Impenetrable national park - Bwindi - Queen Elizabeth national park - Kibale - Murchison Falls - Kampala

  Een onvergetelijke safari door de mooiste natuurgebieden van Uganda. U bezoekt diverse Nationale Parken. De route voert door een diversiteit aan landschappen; uitgestrekte savannes, regenwoud, meren en moerassen. Tijdens de safari's die u in de parken maakt kunt u vele diersoorten in hun natuurlijke omgeving waarnemen, waaronder zebra's, nijlpaarden, leeuwen, gorilla's, chimpansees, reptielen, buffels, luipaarden, olifanten en honderden vogelsoorten.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 6. Wildlife education centre
  Reisschema: Entebbe - Ngamba eiland - Ziwa Rhino Sanctuary - Murchison Falls National Park - Kibale - Kasese - Queen Elizabeth National Park - Ishasha - Bwindi - Lake Bunyonyi - Lake Mburo - Kampala - Jinja - Entebbe

  Deze safari geeft u een compleet beeld van de natuur en cultuur in Oeganda. U bezoekt diverse Nationale Parken om het wild in hun natuurlijke omgeving te zien. Bijzonder in deze safari zijn chimpansee tracking en gorilla tracking. U vaart over naar Ngamba Island, het eiland van de weesaapjes. U bezoekt Ziwa Rhino Sanctuary, een toevluchtsoord voor neushoorns, waar u deze dieren van dichtbij kunt zien. Tijdens de boottocht over de Nijl komt u vlak bij de spectaculaire Murchison Falls watervallen. In de diverse dorpjes kunt u tijdens een wandeling de dorpsbewoners bezig zien met hun dagelijkse activiteiten en leert u veel over de diverse culturen.

   

  Exculsief internationale vlucht.

   

   

  Meer info
 7. Safari Rwanda: Meer dan Gorilla's (5 dagen / 4 nachten)
  € 1.645,65
  Reisschema: Kigali - Musanze - KIgali

  Tijdens deze safari in Afrika maakt u kennis met de cultuur en de natuur van Rwanda. U brengt een bezoek aan het beroemde Volcanoes National Park om berggorilla's en Golden Monkeys in het wild te ontmoeten. Ook kunt u genieten van adembenemende uitzichten bij het Bulerameer en het Ruhondomeer. Een ervaring om nooit te vergeten!

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 8. Safari Rwanda: Rwanda in de schijnwerpers (11 dagen / 10 nachten)
  € 2.945,61
  Reisschema: Kigali - Nyungwe - Kibuye - Gisenyi - Musanze - Kigali

  Bekijk het allerbeste van Rwanda! Door de duur van deze safari door Rwanda heeft u de gelegenheid de vele facetten van Rwanda te leren kennen. U bezoekt Nyungwe National Park met de enorme diversiteit aan planten en dieren, het Nationaal Museum en het oude King's Palace in Nyanza. U ziet oude koloniale bouwwerken in Gisenyi, de grootste haven van Rwanda aan het Kivumeer. Een tocht leidt u langs theeplantages, hete bronnen en vulcanisch gebied. Voor het zien van Gorilla's en de zeldzame Golden Monkey gaat u onder leiding van een gids de bossen in, grote kans dat u ze zult zien.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 9. Klassieke Tuinenroute, afbeelding 2
  € 492,22
  Reisschema: Kaapstad - Oudtshoorn - Plattenberg Baai - Port Elizabeth

  Deze safari in Afrika begint met een bezoek aan Oudtshoorn, “de Verenhoofdstad”, waarna u de reis vervolgt naar de mystieke grotten van Congo. Als we verder gaan, ontdekken we Knysna Elephant Park waar we tijdens een safari de olifanten mogen aanraken. Aan het einde van deze dag gaan we naar de grootste vogel volière ter wereld. We sluiten af met een bezoek aan de Storms Rivier, vanaf de hangbrug heeft u een prachtig uitzicht over de rivier.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 10. Safari Zuid Afrika: Wildleven & Krijgers, afbeelding 2
  € 908,78
  Reisschema: Johannesburg - Kruger national park - Swaziland - Ubombo bergen - Hluhluwe-Umfolozi wildreservaat - St. Lucia - Durban

  Deze safari in Zuid Afrika laat u de mooiste plekken van het land zien. De tocht begint met een reis langs de Panorama Route, waarna we de volgende dagen op safari gaan in Kruger National Park en Swaziland gaan bezoeken. Kruger National Park is het grootste en mooiste nationale park dat in Zuid-Afrika gevonden kan worden.

  Tijdens deze safari gaan we naar de Ubombo bergen, die garantie geven voor een prachtig uitzicht. Hier brengen we dan ook een avond door bij zonsondergang. Ook bezoeken we St. Lucia, een stadje dat terug te vinden is op de werelderfgoedlijst. Deze safari in Zuid Afrika is een combinatie van avontuur, cultuur en ontspanning, een onvergetelijke ervaring.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-10 van 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2