Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Vakantie Bali | Bali in vogelvlucht

Bali Belimbing

Een vakantie Bali stelt zelden teleur. Bekijk hier veelzijdig Bali in vogelvlucht! Naast de vele hotels, resorts en uitgaansmogelijkheden kent Bali vele gezichten.

Denk dan aan de prachtige duik- en surflocaties, de prachtige rijstvelden op het platteland, de plantages voor koffie en specerijen, de bergen in het binnenland, het prachtige Ubud en de talrijke tempels met hun eigen verhaal. Bekijk de video voor Bali in vogelvlucht!Bali Markt